Első fizetés sorsa?
Most a felnőtt kor peremén már tudom értékelni a pénzt..
Nagy dilemmában vagyok, a gyerek- és felnőtt énem nem tud kiegyezni egymással.
Most nyáron dolgoztam Németországban egy köldökzsinorvér bankban, jelenleg itt Magyarországon egy ,gyárban' szeptemberben leszek 18 éves.
A kérdés a következő: Szerintetek az első fizetésemet egy az egyben költsem magamra, vagy tegyem el, a jövőm építésének a céljából? - a pénz persze nem túl sok... 60 ezer forintról beszélünk :DD
A későbbiekben felnőttként nem lesz lehetőségem a megkeresett pénzemet kedvem szerint elkölteni.. lakás, autó.. had ne soroljam!
Tapasztaltabb, felnőttek válaszát várom!
1. Most regisztráltam kb. 1 órája, előtte nem volt felhasználóm!
2. Mit dolgoztam? Én voltam a kóstoló...:DDD Viccet félre téve: Jó kapcsolatok, jó fizetés, egy élet alapja lehetett volna, fejlődési lehetőségekkel, mind munkaköri és fizetésbeli.. elbasztam.. megbetegedtem, haza jöttem..
Most se pénz, se lehetőségek....
Korábbról gyűjtök, a kiegészített összeg mar kerekedne.
Saját tapasztalatokat vártam☹
Javaslom a kovetkezo oldal vegigolvasasat: kiszamolo.hu
Egy honapja sincs, hogy arrol szolt egy bejegyzes, mikent epitsunk karriert, mikent gazdagodjunk a 20-as eveink elejetol kezdve.
Egyebkent megprobalnek ismet kulfoldon dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!