Milyen munkát tudnátok ajánlani egy nappali tagozatos 19 éves egyetemista lánynak? További részletek lent
Későbbi években már mehetsz szakmai gyakornoki programokra, ahogy hallottam jobban fizet azért mint a diákmunka, és jobb is minden szempontból. Addig meg maradnak amiket a diákszövetségek kínálnak.
A megbízható otthoni munkák nagy része inkább IT-soknak van, már amiről én tudok.
Nem írtad le, hogy milyen területen keresel.
Az otthoni munkák nagy része sajnos lehúzás, ami meg tényleg jó, arra gyorsan találnak embert, nem a neten hirdetgetik hónapokig.
Én is a gyakornoki programokat tudom javasolni, ha olyan szakmád van. Nálunk 2. évtől lehet jönni, nappalisok a gyakornokok, heti 20 órát szoktak vállalni, ami vizsgaidőszakban lemegy, gyáron meg emelkedik. Nézz körül a legtöbb nagy cégnek van gyakornoki programja, persze ez is csak akkor játszik, ha olyan szakmát tanulsz, ami a cégeknél keresett (közgáz és pénzügy minden formájában, HR, szinte az összes műszaki terület, jog ami így hirtelen eszembe jut).
Szia!
Ha van rá kapacitásod, némi érzéked próbálkozz a gyerekvigyázással. Sokan keresnek, főleg fb csoportokon belül anyukák. Általában egy-két óráról van szó hetente, pár ezres összegért, nekem a két gyerekes sógornőm ajánlotta, ha egyetemre megyek (idén remélhetőleg) és munkát keresnék.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!