Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Otthoni munka! Nem tűnik...

Otthoni munka! Nem tűnik kamunak, weboldalak nézegetése (részletek lentebb) Szerintetek?

Figyelt kérdés
Kicsit azért parázok tőle. A munka abból áll, hogy ha beregisztráltam, akkor az oldalon található hirdetések között kell böngészni és azt nem lehet bezárni 30sec nél hamarabb. Nekem mobil netem van és attól félek, ha megnyitok egy ilyen hírdetést, akkor a számlám is növekedni fog súlyos mértékben. Szerintetek ez lehetséges, vagy érdemes megpróbálni?? Ha kell küldök linket is ha meg akarjátok nézni.
2010. márc. 5. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kamu az összes ilyen, nem kapsz egy fityinget sem :)

Én egyszer kipróbáltam egy ingyenes PTC-t hamis adatokkal, elmentem 20k $-ig, kikértem a pénzt a PayPalomra (persze a PayPal valós volt), és nem kaptam egy fillért sem.

2010. márc. 5. 19:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Pedig felcsillant a szemem, hogy hátha megérte sokat keresgélni. Bár az igazság az, h akkor senki sem dolgozna hanem a gép előtt ülne ha nem lenne kamu, de tudod, a remény magányosan pusztul ki... :)Csak jó lett volna azért..:(
2010. márc. 5. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Van egy pár oldal ami valós de kb. az ilyen oldalak 1 százaléka...

A neobux állítólag tényleg jó és fizet rendesen

2010. márc. 6. 10:18
 4/4 anonim válasza:
Itt össze van gyűjtve pár darab otthoni munka: [link]
2011. febr. 8. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!