Ajánlottak nekem egy olyan üzletet ahol Angliába kell menni összeiratkozni valakivel és kapok érte sok pénzt . Veszélyes lehet az ilyen? Tapasztalt már valaki ilyet? Vagy volt már valaki ilyen helyen? Megölhetnek ha elmegyek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 17:44
11/15 anonim válasza:
Pont azert figyelnek rá mert kamuhazassag.
Ha két ember igazán biztosan szereti egymast akkor nem köt szerződést.
12/15 anonim válasza:
Dehogynem... Nekem pl van jelenleg 4 ingatlanom és tervben van még kettő, és még fiatal vagyok megházasodni. Hacsak nem Gyurcsány lányát veszem el, én bizony kötök.
13/15 A kérdező kommentje:
na de most osszeiratkozok vele , de 2 ev utan el kell valni. es szerintem 2 ev alatt nem fogok meghazasodni. csak az erdekel h aki volt mar ilyesmi helyen , veszelyes vagy mi lehet a kovetkezmenye?
2015. júl. 11. 21:05
14/15 anonim válasza:
Feljebb írtam már, illegális, azaz a törvény bünteti! Börtönbe kerülhetsz te is és az is, akivel házasodni készülsz! Ne csináld!
15/15 A kérdező kommentje:
jóóó . tudom h illegáslis .. nade sokan mennek fel külföldre papirokat aláirni stb . és senkinek semmi baja nem volt belőle ... ezért én is szeretném megpróbálni. egy próbát megér . nem hiszem h rájönnének arra h illegálisan házasodtunk .... a illetőnek csak azért kell a feleség mert valamilyen papirokat kell csinálnia mi feleség nélkül nem megy ...
2015. júl. 12. 11:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!