Normális, ha egy 21 éves lány rendszeresen sír
munkábamenés előtt?
Figyelt kérdés
Minden délelőttös héten. 4 után kell indulnia dolgozni, nagyon nehezen bírja, minden reggel kisírt szemekkel jön ki a szobából. Éjszakásba és délutánosba jókedvűen indul, reggeles héten végig rosszkedvű.
Ez mennyire normális?
2015. júl. 8. 18:04
1/9 anonim válasza:
Én se szeretek korán kelni :DD
2015. júl. 8. 18:06
2/9 anonim válasza:
Te is tudod, hogy nem normális. Hogy van, amikor hazajön melóból? (Amúgy én is utálok korán kelni óvodáskorom óta, ennek lassan 30 éve.)
2015. júl. 8. 18:07
3/9 anonim válasza:
Nem normális. De ezek szerint nem a munkával van baja, csak a korán keléssel?
Én sem szeretek korán kelni, de hát ez van. Vagy elfogadja, vagy keres más munkát.
Meg nézze az előnyeit, akkor gondolom korán végez azon a héten? :)
2015. júl. 8. 18:10
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem a munka miatt sír, hanem a koránkelés miatt.
Meg tudom érteni olyan szinten, hogy én éjfél-1 előtt nem tudok elaludni sem. Sokáig dolgoztam én is 2 műszakban, a reggeleshez fél5-kor keltem. Nem bírtam éjjel továbbra sem korán aludni, egyszerűen nem alkalmazkodott ehhez a szervezetem. Sokszor én is teljesen kész voltam fizikailag.
Szóval el tudom képzelni, hogy azért sír, mert fizikailag nem bírja, nem tud aludni és ki van készülve.
2015. júl. 8. 18:15
5/9 anonim válasza:
Gondolom mindenki azt mondaná, hogy nem normális, de hát valójában szerintem senki se normális teljesen. :D Azt pedig nagyon is megértem, hogy kiakad, ha olyan korán kell kelnie. Szerintem én is sírnék a helyében.
2015. júl. 8. 18:18
6/9 A kérdező kommentje:
Mikor hazajön is fáradt. Péntek 2-től hétfő este 10-ig van a hétvégéje, majdnem végig alszik.
2015. júl. 8. 18:30
7/9 anonim válasza:
Ez meg főleg nem normális. Nem ártana egy vérkép, nincs-e vitaminhiánya. Mi lesz vele később, amikor már nem fiatal felnőtt, nem bírja úgy az iramot, vagy ha családja lesz? Nem alhatja át a hétvégéket. :)
2015. júl. 8. 18:37
8/9 A kérdező kommentje:
Egy hónapja csináltak komplett vér és vizeletvizsgálatot, minden rendben volt vele. Az éjszakázást nagyon jól bírja, mikor hazajön jókedvűen meséli Mik történtek vele, úgy kell "elzavarni" aludni.
2015. júl. 8. 18:52
9/9 anonim válasza:
Azt kérdezted már tőle, hogy miért bőg ilyenkor? Mert nem normális dolog, persze, hogy szar olyan korán kelni, de ha nem bírja, váltson munkahelyet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!