Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki az közületek, aki rendszeresen maszturbál?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran?
Írjatok kort is!
2015. jún. 18. 15:34
1/10 anonim válasza:
Én például. Általában mindennap, de van amikor naponta többször is. Tüzes vérmérsékletem van, és néha nagyon elkap a vágy és muszáj a bugyimba nyúlnom. :) 18l
3/10 anonim válasza:
Van amikor egynap tobbszor is!valamikor amikor egyaltalan nem akarom!szoval valtozo!de ha elkap a vagy akkor nincs lealas
4/10 anonim válasza:
Én mostanában minden nap egyszer általában.
20/L
5/10 anonim válasza:
Én is szoktam de változó. Van hogy 3-4 napig kb nem is tudok leállni mert folyton vágyom rá, van hogy egy hétig eszembe se jut. Időnként szoktam unalmamban is. :D
Szerintem átlagosan a napi 1 megvan.
18/L
6/10 anonim válasza:
Irjatok csajok üziz aki szeret masztizni:-P facebokon chat valaki?:-P
8/10 anonim válasza:
Mit értünk rendszeresség alatt?
Változó, hogy mikor milyen rendszerességgel, de 2-3 napnál több időtlen idők óta nem maradt ki. Az is előfordul, hogy egy nap akár 2-3 alkalommal is, szóval szerintem a napi egy meg szokott lenni. ;)
21L (bi)
10/10 anonim válasza:
Egy héten 2x-3x ritkán 4x. 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!