Hány évesen kezdtetek el dolgozni?
Sajnos nekem csak 28 évesen sikerült elhelyezkednem életem első munkahelyén, kicsit szégyellem is magam ez miatt, de elhúzódott a főiskola is, valamint évek teltek el csak munkakereséssel. :(
Valaki más is jár ilyen cipőben?
Így több, mint 70 éves leszek, mire nyugdíjba mehetek?
17 éves korom óta dolgozom, közben lediplomáztam.
33/N
16 évesen voltam először diákmunkán, vagy ha nagyon akarjuk akkor idevehetjük a családon belüli kerti munkát. 21 évesen polgári szolgálatosként gyakorlatilag már teljes munkaidőben dolgoztam.
Az első versenyszférás munkahelyemre 25 évesen kerültem.
Ne szégyeld magad, így sikerült Akkor szégyeld magad, ha rosszat teszel. :)
Nyugdíjt nagyon gyorsan felejtsd el,nagyon gyorsan nincsen VÉGE.
Kiyosaki,Donald Trumph is megmondta össze fog omlani,de már nem fog.
Idő kérdése és vége,nem várható el az államtól,hogy eltartson,tehát mire eléred az idős kort 75 év felett lesz a nyögdíj korhatár és fogsz kapni mai áron max 20.000Ft-t.
Tehát neked kell kiépítened a pénzgyáradat ami termeli ki későbbre.
Én már 19 éves korom óta egyetem mellett dolgoztam,kőkeményen,muszáj volt.Csak úgy érdemes suli + meló.
27Ffi
16 evesen volt az elso adminisztracios munkam apam mellett irodaban egesz nyaron, 17 evesen rengeteg diakmunka mellett erettsegiztem le, de folyamatosan csak 18 eves korom ota nyomom a melot.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!