Ti hány évesen kezdtetek dolgozni? És mit csináltatok? Diákmunkára gondolok
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 17:03
1/5 anonim válasza:
12 évesen mezőgazdasági munkát. Persze feketén. Kapáltam, gyomláltam meg minden ilyesmit.
2/5 anonim válasza:
16 évesen, árufeltöltőként kezdtem a Corában.
3/5 anonim válasza:
13 evesen, feketen szorolapoztam es hostesskedtem. Ezek csak alkalmiak voltak, allando munkam 16 evesen lett egy call centerben. Gimi alatt vegig csinaltam, delutanonkent. Most egyetem mellett nem tudok dolgozni, csak nyaron, de mire vegzek, addigra mindig elkapkodjak a gimisek.
4/5 anonim válasza:
14 évesen az iskolai nyári szünetben kezdtem az építőiparban (feketén persze).
5/5 anonim válasza:
13-16 évesen nyaranta dohányt szedtem (persze feketén), egyszer megpróbáltam a barackszedést, de az nem tartott sokáig
17 évesen nyáron a Bácshúsnál dolgoztam, Meló diák által jutottam be
18 évesen nyáron egy boltban dolgoztam, de ott nem hivatalosan
19 évesen nyáron megint dohányt szedtem, plusz kapáltam
Most 20 éves vagyok, most végzek a szakmámmal, remélem most már rendes munkám lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!