Lehet rossz kategoriába írtam bocsánat, szóval aki volt már árufeltöltő az auchanba, az tud válaszolni a kérdésemre?
Figyelt kérdés
annyi lenne a kérdésem, hogy egyedül fogok pakolgatni, vagy valakivel együtt? ha látják hogy 48kg vagyok akkor csak nem tesznek be olyan helyre, ahol nehezebb dolgokat kell pakolni, vagy de?
18/L
#árufeltöltés #árufeltoltes
2015. júl. 4. 20:08
1/5 anonim válasza:
Nem szociális intézet, felnőttnek fognak tekinteni és ugyanolyan munkát kapsz, mint a többiek.
2/5 anonim válasza:
"egyedül fogok pakolgatni, vagy valakivel együtt? "
Egyedül. Ha párosával pakolgatnátok akkor csak a duma menne a meló meg nem haladna. Megmondják mit kell tölteni és hajrá!
" ahol nehezebb dolgokat kell pakolni, vagy de? "
Dehogynem. Nem szociális intézet, hanem Ósan. A legnehezebb pakkoka vizek és üdítők, ott is kb. max. 12 kilós egy zsugor. Ha meg ezt nem bírod akkor majd nap végén megválnak tőled és kész.
3/5 A kérdező kommentje:
okes koszonom a valaszokat :)
2015. júl. 5. 08:22
4/5 anonim válasza:
Én mondjuk nem vennék fel 48 kg-s lányt árufeltöltőnek. Már bocsánat, de ez egy fizikai munka, és ránézésre nem tudnád megcsinálni.
5/5 A kérdező kommentje:
hat koszi, megis tudom vegezni a munkamat:)
2015. júl. 12. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!