Miért olyan nehéz kisgyerek mellől munkát találni? A motivációs levelembe oda szoktam írni, h jelenleg GYED-en vagyok, de szeretnék visszamenni dolgozni. Sőt, zárójelben megírom, h a babát nagymamára tudom bízni.
ne írd oda>>"A motivációs levelembe oda szoktam írni", ezt nem azt jelenti hogy hazudjál,de nem ezzel kell kezdeni, mert így még az esélyt se kapod meg mint írtad.
behivnak jól eladod magadat, a gyereket csak akkor mond meg ha rákérdeznek. jobb ötletem nincs.
"Pedig egy új tanulmány szerint lojálisabbak, precízebbek és gyorsabban dolgoznak.">> igen elvileg az anyáknál se lehet gond az hogy gyereke van(nem küldhetnének el), gyakorlatban mégis kizáró ok.
bocs hülye vagy?
A motivációs leveledben hazudj mint a vízfolyás. Oda ne írd, hogy gyereked van. különben soha a büdös életben nem lesz munkád. De egyébként amíg gyed-n vagy felesleges munkát keresned. mert GYED-n nem dolgozhatsz ugyanis megbüntetnek téged is és a munkáltatót is ha alkalmaz ráadásul elveszíted a GYEd-re való jogosultságod.
akkor kezdj munkát keresni, ha már közeleg a GYEs és a gyerek épen beszokott a bölcsibe vagy nagyihoz.
Azt írtad vannak nyelvvizsgáid, fordítóirodánál próbálkoztál? az pl olyan "távmunka", ami normális, és tudod otthon is csinálni.
Magyarorszagon sajnos ilyen a helyzet, abszolut nem toleránsak, kulfoldon elony, mert az, hogy van gyereked nemcsak arra utal, amit felsoroltal, hanem felelossegre, odaadasra, stb. Magyarorszagon meg egybol arra gondolnak, mivan ha beteg lesz a gyereke, nem tud bennmaradni hetvegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!