Aki dolgozott már vagy jelenleg is dolgozik, mint vasúti utaskísérő, tapasztalat?
Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok. Jelentkeztem vasúti utaskísérőnek, erős középfokú német nyelvtudás kell. Ausztriába, Svájcba és Németországba mennek a vonatok. Engem érdekelne a lehetőség.
Minden vélemény érdekel, aki nem német nyelvterületen csinál(t) hasonlót, az is! :)
2015. jún. 28. 14:23
1/2 anonim válasza:
szia, sikerült munkát kapnod? :)
Ha igen és van kedved, írsz privátban? :)
Köszi
24L
2/2 anonim válasza:
December óta dolgozok ausztriában stewardessként, elsődlegesen railjeteken, de időnként EC-n is. Csak ajánlani tudom, nagyon érdekes munka, közben bejárod fél európát, úgy, hogy elég szépen megfizetnek érte + 3-4*-os hotelekben, a belvárosban vagy elszállásolva. Ez inkább egy életforma, itt hiába dolgozol egy héten 40 órát(ami simán felszökhet ennél sokkal többre is...), megeshet, hogy 1-2 estét töltesz csak otthon hetente, a többi szabadidőd máshol töltöd. A nyelvtudás nagyon fontos, angol kötelező, azon túl minél több, annál jobb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!