Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az álommunkád és mennyit...

Mi az álommunkád és mennyit keresnél vele?

Figyelt kérdés

Légyszi csak olyanokat írjatok, amik a valóságban is léteznek. 2. kérdés: miért nem ezt csináljátok?

Köszi!

#álommmunka
2015. jún. 21. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Valami mondvacsinált vezetői pozíció, ahol csak ülnöm kell egy irodába néha egy két papírt elolvasni és aláírni, de persze a "munkaidő" alatt kötetlenül oda járok ahova akarok. Mind ezért pedig olyan 1-1 és fél millió forintot kapnák.
2015. jún. 21. 16:48
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Saját cégem vezetése. Évi 50-100 milla profittal már boldog lennék.
2015. jún. 21. 16:48
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Beérem a mostani gyári munkámmal, csak havi 500-600e ft fizu kéne (már ha elakarom tartani magam kényelmesen és a barátnőm)

egy magamra elég lenne 300-400e ft is.

2015. jún. 21. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Szoftverfejlesztes es jelenleg is ezt csinalom. Nem irom le, hogy mennyit keresek vele. ;)
2015. jún. 21. 17:59
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
Álommunkám a mekis meló. Azt dolgoztam de kirúgtak. Minimálbért kerestem, de élveztem.
2015. jún. 21. 18:03
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

@Séf fiú

Nyilván azért hisztized tele a baromságaiddal a témakört.

2015. jún. 21. 18:11
 7/12 Shai-Hulud ***** válasza:
91%

Nos én egy ehhez hasonlót szeretnék:

"2009 februárjában egy egészen rendkívüli álláshirdetés látott napvilágot a világ nagy sajtóorgánumaiban: "Az Ausztrália keleti partjainál található Nagy-korallzátony gondnokot keres, állandó ottlakással. Fizetés: 150 ezer ausztrál dollár, pályázatot a Föld bármely országából elfogadunk. Feladat: 1) a régió legjobb búvárkodási és kikapcsolódási lehetőségeinek felkutatása és kipróbálása 2) a zátonyok élővilágának tanulmányozása, különös tekintettel a turizmus és a globális felmelegedés hatásaira." A szokványosnak semmiképpen nem mondható állást a 35 ezer jelentkezőből végül a 33 éves Ben Southall nyerte el, akit - munkaadói nagyvonalúságából - barátnője, Breanna Watkins is elkísérhetett."

[link]

Basszus, én még fele ennyiért is elvállalnám!

És hogy miért nem ezt csinálom?

Mert a rohadt életbe, csak egy darab Nagy Korallzátony van Ausztráliában! :(

Pedro

2015. jún. 21. 18:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Saját cég és olyan havi 5 millió + tiszta profit, amit kivehetnék a cégből.
2015. jún. 21. 19:58
 9/12 anonim ***** válasza:
én is szoftverfejlesztőként dolgozom, az álommunkához nekem ez áll a legközelebb. Igaz hogy 80%-ban szívás, de a 20% élvezetért megéri. Fizetés ilyen szempontból nekem mellékes, a mostanit sem élem fel pedig nem keresek olyan hűdesokat.
2015. jún. 21. 21:09
 10/12 anonim ***** válasza:
25%

"Saját cég és olyan havi 5 millió + tiszta profit, amit kivehetnék a cégből."

Nevetséges :D Mire kell ennyi pénz?

2015. jún. 21. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!