Ha valakinek van egy alap foglalkozása (pl. orvos) és
mellette egyetemi tanársegéd is, akkor mindkét bért
megkapja?
Nem, az orvos a szakmája, a tanársegéd a beosztása, utóbbi után kapja fizetését. Vagyis egy tanársegédi fizetést kap, ami most talán 160E bruttó.
2015. jún. 14. 12:16
2/15 A kérdező kommentje:
Ha kórházba dokiként is dolgozik, akkor is?
szerződésfüggő. Ha mind a 2 ért fizetnek neki, akkor mind a 2-t megkapja.
2015. jún. 14. 12:59
* jól is nézne ki, hogyha én betanított munkás vagyok, mellette van egy másodállásom, akkor csak ez 1ik bérét kapnám meg.
2015. jún. 14. 12:59
Tulajdonképpen miért veszed el a munkát mások elől? Miért viselkedsz megélhetési bűnö... bevándorló módjára?
2015. jún. 14. 13:03
Mennyi hülye van itt. Ha kórházban dolgozik akkor nem lehet tanársegéd. Az csak egyetemen létezik és az egy beosztás, olyan mint pl műszakvezető egy asztalos esetében. Kórházban lehet osztályos orvos, főorvos. De ettől csak egy bért kap méghozzá a attól függően mi a beosztása. Egy fizikus is lehet tanársegéd de nem két bért kap mert fizikus meg tanársegéd. A végzettségre sehol nem fizetnek csak a beosztásra. Egy docens is csak azért kap bért mert docens, ettől lehet orvos, matematikus stb.
2015. jún. 14. 13:29
Utolsó: Akkor úgy látszik a Debreceni Klinika tele van hülyékkel, mert ott bizony vannak egyetemi tanársegédek is (akik a klinikán praktizálnak) Pl.
Sebészeti Klinika
Munkatársak
Dr. Bodnár Fruzsina
egyetemi tanársegéd
Dr. Dinya Tamás
egyetemi tanársegéd
Dr. Enyedi Attila
egyetemi tanársegéd
[link]
2015. jún. 14. 14:00
"Tulajdonképpen miért veszed el a munkát mások elől? Miért viselkedsz megélhetési bűnö... bevándorló módjára?"
Ja, szegény orvosok, és kutatók... Így is munkahiány van valaki meg kettőt csinál egyszerre.
2015. jún. 14. 14:01
9/15 A kérdező kommentje:
A kérdés személye is egy olyan, akikről a 6os ír. Na rájuk vagyok kíváncsi. Ja és nem bevándorló, ha megvan a kellő tudása orvosként, miért ne lehetne tanársegéd?
szerintem elég egyértelmű a kérdés, hogyha elvállal valaki két állást miért ne kapná meg mindkét bért
tanársegédnek sem kell lenni, ha csinálod a PhD-t, akkor is kapsz ösztöndíjat, és a rezidens fizut is megkapod
egész jól lehet keresni vele, ha ügyesen összerakja az ember
2015. jún. 14. 14:13
Kapcsolódó kérdések: