Mi legyek? Állatorvos vagy orvos?
Kik keresnek többet? Kb. melyikük mennyit? Melyiküknek van biztos helye?
Állatorvosnak gondolom bekerülni nehezebb,hisz egy ilyen egyetem van magyarországon,nem?
2#-es nagyon köszönöm!
1#-es.Képzeld sokat tudok az orvosi szakmákról,csupán nem tudom eldönteni melyik jobb.
Tudom,hogy mikkel jár és 6 év egyetem stb.
És nem a pénzért választom azt amit,hanem ,hogy gyógyíthassak.De sajnos a mai világban ez kicsit a pénzről is szól.Nem csak az emberekért akaro. feláldozni az életemet amit végigtanulok.Akkor azért már én is éljek meg.
Utolsó!
Kicsit belelátok a dolgokba és nem szakorvosi szinten hanem már rezidensi szinten is egész sok a para. Ugyanis pl az anamnézis felvételét leginkább rezidensek végzik, akkor pedig bőven van lehetőség a kis borítékra.
Hár ne haragudjatok,de nem a hálapénzért lennék orvos.Egy orvosnak az a dolga,hogy segítsen a betegen,ezen nincs mit meghálálni.Ahol én felnőttem,az orvosok sehol nem fogadtak el hálapénzt.A fizetés a fontosabb,nem kell hálapénz.
Higyjétek el,vannak még olyan orvosok akik nem fogadnak el se hálapénzt,se ajándékot!!! Vannak ilyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!