Betanítasi időre nincs fizetés? Ez komoly?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy állásinterjún, ami kicsit érdekes volt. Előszöris sokkal komolyabb munkakörre keresnek embert, mint amit hirdettek. A másik, hogy a betanítási időre bejelentenek, de fizetést nem adnak, amíg nem vagyok képes önálló munkavégzésre, és nem elegendő az elméleti tudásom. A fizetést nem tudta megmondani a tulaj, mert ezt nem ö intézi. A munkaidő napi 13 óra, heti 1-2 szabadnappal.
Azóta se tudom eldönteni, hogy ez most komoly volt, vagy sem. Ilyet megtehetnek? (Gondolom nem)
2015. jún. 12. 11:33
1/11 anonim válasza:
Ez nem komoly, ez MAGYARORSZÁG!!!
Szerintem már most hagyd ott.
2/11 anonim válasza:
Ez törvénytelen, de ebben a szarkupac országban ez is lehetséges.
3/11 anonim válasza:
kérdés ,h mennyi idő a betanítás. Ha mondjuk 2-3 nap, akkor belefér.
4/11 anonim válasza:
Nem teheti meg. Az más kérdés, hogy elég nehéz munkát találni, és nekem 1-2 ilyen nap még esetleg bele is férne. Annál több nem. (Annak idején Tesco pénztáros diákmunkában dolgoztam kb. 5 órát fizetés nélkül, mert ennyi volt a "betanítás".)
5/11 A kérdező kommentje:
A betanítás addig szól, amíg nem tudok mindent amit kérnek. A betanulás tőlem függ, szerintük pár hét. Fagyispultba jelentkeztem eladónak, de komplett cukrászdát kellene vezetni, előírásokat bemagolni, rendelést intézni, épp csak sütni nem kell.
2015. jún. 12. 13:47
6/11 anonim válasza:
Ja, hogy ez egy jóféle magyar "vállalkozó". Biztasd nemi kapcsolatra a jó édes anyukájával, az való neki.
Alapból nem dolgoznék magyarnak. Soha.
7/11 anonim válasza:
Nem fér bele 2-3 nap sem. Nyomorult tolvajok az ilyenek.
8/11 anonim válasza:
Fúú ezek a legrosszabbak. Felejtős! Tudod mi lesz ebből? Eltelik pár hónap és fizut se akar majd adni mert eltűnt a fagyi. Ki lopta el? Te!
9/11 anonim válasza:
A vállalkozóktól ments meg Uram, minket!
10/11 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok, hogy dolgozok ott akár egy hónapot, és kitalálja, hogy nem fizet, mert nem tanultam eleget.
2015. jún. 13. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!