Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit érdemes doglozni, tanulni?...

Mit érdemes doglozni, tanulni? Hol lehet 200E Ft feletti fizetést összehozni 30-35 éves kor előtt?

Figyelt kérdés
Most jogot tanulok, de szakvizsgázni nem szeretnék és anélkül azt mondták közszférában ennél jóval kevesebbet lehet csak.

2015. jún. 5. 17:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szakvizsgás középiskolai tanár édesanyám éppen átlépve az általad megjelölt összeget: Bruttó 309 ezer, szeptember 1.-jétől pedig bruttó ~340 ezer.
2015. jún. 6. 10:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik. Nem gondoltam volna, azt hinném, hogy a tanárok még magasabb iskolákban is max 160at keresnek.
2015. jún. 6. 13:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Programozás. Nekem pár hónapos tapasztalattal is több cégnél (vidéken!) megadták a br 300e-t. Igazából egyetem mellett gyakornokként(szintén vidéken) is 1000 ft nettó felett volt az órabérem. Az IT szektorban jelenleg rengeteg pénz van.
2015. jún. 6. 13:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Ja az IT tudom, hogy jó, de már általánosban nem tudtam egy algoritmust felfogni:D Érdekes mert matekból, fizikából mindig is jó voltam, de az ilyen dolgok valahogy mégsem mentek.
2015. jún. 6. 14:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Pénzügyi területen dolgozom, itt ennek a többszörösét is meg lehet keresni kb. 2-2,5. Én vagyok a legfiatalabb huszonéves vagyok, a kollégáim akik régebb óta csinálják ők ennél is többet keresnek nem ritka 600-700e sem. Az ismerősi köröm általában 200e forint felett keres. Viszont én budapesti vagyok, azon belül is egész jó részről. A párom ő vidékről jött, náluk a 150-200e Ft elérhetetlen csoda. Nagyon nagyok a különbségek országon belül IT szektor tényleg jól fizet, de pénzügy még jobban (Jelenleg statisztikailag is a legjobban fizető szektor). A legjobban fizető szakma ma Magyarországon a repülési forgalomirányító, ismerek egy srácot néhány éve csinálja, 900e Ft-ot keres, annyi idős, mint én. Ezek egyike sem közszféra, mindegyik magán szektor.
2015. jún. 7. 21:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Amúgy rátapintottál a lényegre...Baranyában lakom:D Amúgy most gondolkodom egy közgázon. Szerinted akkor érdemes, ha jól gondolom?Azért az utóbb említett foglalkozásnál a felelősség sem kicsi:)
2015. jún. 7. 21:36
 17/19 anonim ***** válasza:

A felelosseg egy dolog... az sok munkanal van. (Ha a szerelo rosszul rakja össze a buszokat akkor is meghalhat sok ember, neki is életek mulnak a munkajan)

Ami nagy fizut indokolja az az, hogy jo ha 100bol 1 ember alkalmas rá. Barki megprobalhatja egyetlen egyszer életében, hogy alkalmas-e légiforgalmi irányítónak... de ha bukja a tesztet akkor soha többet.

Ez nem az a munka amit tanulsz x évig és beseggeled. ;-)

Na ezert nagy a fizu mert nagyon keves ember alkalmas a feladatra.

2015. jún. 8. 03:30
 18/19 A kérdező kommentje:
És mik a követelmények, milyen a teszt? Nem mintha elmennék, inkább csak kíváncsiság:)
2015. jún. 8. 12:40
 19/19 anonim ***** válasza:
FEAST Test a neve, igy keress rá.
2015. jún. 8. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!