Munkatapasztalat szerzés?
Sajnos évekig tapasztaltam ezt, amit te is. Én is dolgoztam más területeken, amiben nem kellett szakképesítés sem, vagy gyakorlat sem, mégis el tudtam végezni azt is, de speciel amit tanultam, amiben dolgozni szerettem volna, oda mindenhol úgy kezdték, hogy minimum 2 év gyakorlat. Hát, köszi. Frissen kiesve az iskolapadból ki tudja ezt felmutatni? Nem sokan.
Szóval dolgoztam én is minden másban és 27 évesen jutottam el oda, hogy végre a szakmámban dolgozom, állami cégnél, ahol nem azt nézték, hogy mi van a papíromon, hanem a felvételi elbeszélgetésnél pár szó esett róla, meg kellett lennie nyilván papírformának megfelelően a végzettségnek az adott munkához, de gyakorlatban ott be kellett mutatni, hogy mit tudok. Felvettek!:) Azóta is ott dolgozom és nagyon hamar beletanultam.
Szóval azért ne add fel a reményt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!