Milyen munkával lehet "jól" keresni?
Milyen szakmával vagy munkával lehet kb 150.000-160.000 forint vagy akkörüli összeget keresni.
Én informatikai vagy gépészeti irányba gondoltam.
(7.o os vagyok és csak pályaválasztás képpen kérdezem.)
ez neked jo kereset?
tegyel moge egy nullat. na az a jo.
fideszközeli munkahelyen.
És a "jó" az havi 500K alap + 1,5M garantált prémium + prémium + költségtérítés + 5 egyéb állásnál kezdődik.
Annyira azért nem vagyok jó tanuló , hogy Egyetemre felvegyenek. Átlagos tanuló vagyok inkább ami ilyen 3 mas esetleg 4 es.
150-160 ezer forintot csak azért írtam , hogy legyen valami ki induló összeg nem akartam keveset és sokat sem írni.
Hiába az egyetem, van akinek 3 diplomája, vagy 5 szakmunkája van, mégis tartósan munkanélküli.
Jobban tennéd ha szereznél vmi kapcsolatot, és az első havi keresetedből az ecserin vennél egy diplomát.
Vagy kimennél külföldre.
Ne legyetek már ilyenek, még csak hetedikes és elég fontos döntés előtt áll.
Az informatikát nagyon jól megfizetik itthon, de ehhez végzettség is kell, természetesen.
Szerintem a gépészeket is, vagy bármilyen hasonló mérnöki pályát (van kivétel, nem mondom, hogy nincs).
Ajánlom ezt az oldalt, itt nézz körül a különböző ágazatok között, olvasgass, írnak keresetet is. :) A továbbtanulást sem kell még gyászolni! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!