Pl én plc-sként 320+cafetéria+prémium, mecha technikusként.
2015. ápr. 30. 20:07
2/25 anonim válasza:
fodrász, maszek villanyszerelő, testőr, politikus, programozó
2015. ápr. 30. 20:35
3/25 anonim válasza:
IT BA-ként 550-et + cafeteriát keresek
2015. ápr. 30. 20:57
4/25 anonim válasza:
A fodrászoknak tényleg ennyire jól megy? (Vagy mesterfodrászokról van szó?)
2015. ápr. 30. 21:16
5/25 anonim válasza:
Hát nem tudom, én eddig akárhány fodrásszal beszéltem, azt mondja, hogy kb. minimálbérre ha kijön. Az én fodrászom el is ment inkább főállásba egy irodába, és csak este fodrászol, mert így legalább a járulékokat már nem neki kell kifizetnie. Különben nem éri meg, eleve az emberek többsége inkább este szeretne vágatni.
2015. ápr. 30. 22:20
6/25 anonim válasza:
Tanulj meg 2 nyelvet felsőfokon, diploma nem kell hozzá. Bármelyik multihoz felvesznek min. bruttó 300.000-ért.
2015. ápr. 30. 22:57
7/25 anonim válasza:
Szoftverfejlesztőként pl.
2015. ápr. 30. 23:36
8/25 anonim válasza:
Építésvezető, látványtervező, vagy egyéb animációs program, 3D modellezés profi szinten. CNC, hegesztő.
Esetleg építőiparban egy jól futtatott saját vállalkozás, kezdetben kemény munka, később méginkább de diploma nélkül is van lehetőséged ha érted a szakmád (és jól üzletelsz).
2015. máj. 1. 00:49
9/25 anonim válasza:
Pincér jattos helyen.
2015. máj. 1. 01:45
10/25 anonim válasza:
Multiknál villanyszerelő, műszakvezető, PLC programozó, CNC kezelő. 250 ezer körül kapnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.