Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkával lehet nettó...

Milyen munkával lehet nettó 200e-et keresni idehaza?

Figyelt kérdés

Ha jól számoltam ez olyan bruttóban ~310e körül van.

Fősulis szakmák nem számítanak.

#fizetés #nettó 200
2015. ápr. 30. 19:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%

Azt megnézném hogy melyik multi fizet bruttó 300 ezret két nyelvvizsgával diploma nélkül:DDD

Ennyi hülye szabadlábon.

2015. máj. 4. 21:27
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

" Azt megnézném hogy melyik multi

fizet bruttó 300 ezret két

nyelvvizsgával diploma nélkül:DDD"

Elég sok ilyen van. Tudod manapság a diplomákat halomra szerzik az emberek de valahogy a nyelvtanulással még mindig bajban vagyunk.

Multinál pár hónap alatt megtaníthatják a munkához szükséges dolgokat ellenben használható nyelvtudás az a többségnek nem pár hónap. Úgyhogy a nyelv az egy jó belépő, a többi gyorsan tanulható.

Nem mondok konkrét neveket de személyes tapasztalatom van e téren.

2015. máj. 4. 22:32
 13/25 anonim ***** válasza:
25%

11s

Nekem diploma nelkul 1 nyelvvizsgaval fizetnek ennel joval tobbet...

Uh sztem tajekozodj ;)

2015. máj. 5. 09:04
 14/25 anonim ***** válasza:
48%
Mucsaröcsögén lehet nincs olyan cég ahol 300 bruttót kapsz, a nyelvtudásoddal de azért más helyekből is áll a világ.
2015. máj. 5. 09:38
 15/25 anonim ***** válasza:
90%
Gépészmérnökként úgymond diploma nélkül mert nincs nyelvvizsgám, nettó 250e + telefon korlátlan, szolgálati autó (500 km szabad felhasználással), illetve laptop vezeték nélküli internettel. Hétvégén voltam írásbeli nyelvvizsgán, ha meglesz akkor a fizetésem emelkedni fog.
2015. máj. 5. 13:30
 16/25 anonim ***** válasza:
6%

Jajj hát írni akármit lehet. :)

Ez az oldal pont erről szól.

Írjatok már nekem cég nevet...melyik globális multi az aki diploma nélkül-diplomás fizetést ad!

Gyakornoki program nem érvényes!

2015. máj. 5. 21:37
 17/25 anonim ***** válasza:
55%
Egy Debreceni cég, most miért hazudnék, ha azt mondanám, hogy 8 általánosom van és 60 ezret keresek abból sem lenne semmi, mert itt senki nem ismer senkit. De ezen az oldalon csak a féltékenység van hogy valakinek nem jött be az élet mert 100e-nél többet nem tud haza vinni a szakmunkás fizetéséből... szánalom
2015. máj. 5. 21:48
 18/25 anonim ***** válasza:

" Jajj hát írni akármit lehet. :)"

Ja hogy te nem hiszel el semmit. Ok, te dolgod. Attol még így van.

2015. máj. 5. 23:00
 19/25 anonim ***** válasza:
24%
Nekem sincs diplomám, de van 2 felsőfokúm, nettó 310ezer forintot kapok egy budapesti multinál. Azért, mert esetleg te kevés vagy egy ilyen munkához diplomával, még nem kell hitetlenkedned. :)
2015. jún. 2. 00:32
 20/25 anonim ***** válasza:
31%
Transcom, ha érdekel!
2015. jún. 2. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!