Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A francia idegenlégióban,...

A francia idegenlégióban, rendesen kifizetik az embert? Vannak tolódások, késések a fizetéssel kapcsolatban? Megkapják rendesen a zsoldot a srácok?

Figyelt kérdés
Nem kell a szöveg, hogy aki pénzért megy oda az rossz helyen jár.. Tudom, hogy egy család és a pénz az utolsó motiváció, viszont ha már oda kell menni akkor normálisan kifizetik e zsoldot?

2015. máj. 30. 10:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha együtt mentek, sokkal nagyobb hátránnyal indultok.
2015. jún. 3. 23:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Valóban nem a legjobb így összebeszélve menni, mert egyikünk ha meggondolja magát akkor lebeszélheti a másikat is. Most nagyon sokakat felvesznek érdemes most jelentkezni annak aki akar menni.
2015. jún. 4. 15:44
 13/15 anonim ***** válasza:
amúgy milyen nyelvtudást igényel a légióskodás? illetve megközelítőleg mi pénzt fizetnek?
2015. jún. 7. 04:03
 14/15 GeckoFF válasza:
Én nem beszélnék le róla senkit, nem is gondolnám meg magam, előre megtervezve mennék ki februárban. Franciául fognak majd tanítani, kapsz magad mellé egy embert aki beszéli a te nyelvedet is. Azért fontold meg, ha megkérhetlek, hogy gondold meg a közös utat.
2015. jún. 8. 09:40
 15/15 A kérdező kommentje:
A nyelvet tanítják neked, de ha már számolni itthon megtanulsz akkor kicsit megkönnyíted a dolgodat. Nem fizetnek sokat, máshol több pénzt tudsz keresni. A légió egy család, nem a pénzről szól. Én nem a pénzért akarok menni hanem azért mert itthon egyszerűen nem éri meg semmiért nekem, hogy harcoljak. Nem tudok sportolni, nincsenek barátaim, nyalakodás megy minden hol, nincs tisztelet, becsület. Odakint ha azt fogom kapni amire számítok(gondolom, hogy a kiképzőktől mit fogok kapni..), akkor maradok ha nem akkor civilt kérek. Azért érdekelt a pénzes része, hogy tudjak majd hazaküldeni a szüleimnek. Ha csak pénzért mennék akkor inkább mosnám a hagymát valahol egy hálában és szarnék a jövőre.
2015. jún. 8. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!