Davesz2000 kérdése:
Nyári munka 15 évesen?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy nyáron lehet dolgozni úgy 15 évesen, hogy szülői beleegyezéssel. Ez tényleg így van vagy csak 16 éves kortól lehet dolgozni?! Ha lehet 15 évesen is akkor tudtok mondani Csepelen vagy környékén olyan helyet ahol foglalkoztatnak így diákokat?! Előre is köszi!2015. máj. 26. 21:55
1/3 anonim válasza:
Lehet, csak kapkodni nem fognak utánad, jelentkezz be diákszövetkezeteknél. Arról se álmodozz nagyon, hogy a lakóhelyedhez közel találsz értelmes munkát hamar.
2/3 silenthunterZ válasza:
Hivatalosan 16 év a diákmunka korhatára. Szerintem kérdezz körbe rokonoknál, hátha valakinek be lehet segíteni egy kis zsebpénzért.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen már körbekérdezgettem és lehet, hogy az egyik rokonom be tudna szervezni a munkahelyére. Köszönöm a válaszotokat.
2015. máj. 28. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!