17 évesen 168 ezer brutto?
Figyelt kérdés
Abbahagytam a sulit és elkezdtem dogozni napi 12 oraba egy cégnél.Hétfotol péntekig napi 12 oraba 168ezer a brutto fizum amibol 128at kapok kézhez mer csak 8 oraba vagyok bejelentve.Ez a legkevesebb itt ahogy telik majd az ido eljebb lehet jutni jobb penzert persze.kezdetnek ez igy szerintetek jo?(kereset szempontjábol) van aki napi 13-15 ezret keres itt bruttoba.2015. ápr. 19. 21:07
1/21 anonim válasza:
128e/240órával = 533 Ft-s órabér
Ha neked ez kell 17 évesen...
2/21 anonim válasza:
8 általánossal teljesen jó, főleg ha valós a napi 15 ezer bruttó.
Az akkor bruttó 300 kiló, ami olyan ~200 nettó.
Teljesen jó, sok mérnök ismerősöm van, 220-240 nettóért és ők se 168 órát dolgoznak.
3/21 SándorÚr válasza:
melósok körében elmegy, de amúgy nem túl fényes, ha heti 4x 12órát dolgoznál ennyiért úgy jó lenne, de így ez tök alap dolog.
4/21 A kérdező kommentje:
ment a zold kéz mindenkinek
2015. ápr. 19. 21:33
5/21 anonim válasza:
Kitartás, ha ezt tudod csinálni és van továbbfejlődési lehetőség, akkor meg pláne. Azért vigyázz, a napi 12 óra megerőltető ám, nem nagyon lehet túl sokáig csinálni.
6/21 anonim válasza:
17 évesen nem dolgozhatsz napi 12 órát
7/21 anonim válasza:
168 ezer bruttóból sehogy sem lesz 128 nettó.
8/21 A kérdező kommentje:
leirtam h csak 8 oraba vagyok bejelentve ezert 128 a netto es 12oraba dolgozok de csak 8 ORABA VAYOK BEJELENTVE
2015. ápr. 19. 22:33
9/21 anonim válasza:
168-nak a nettojáért a boltokban nem sok mindent adnak, megélni nem lehet belőle, kivéve, ha a szülők biztosítják a lakhatást ingyen, náluk, otthon. Ezt az időt arra használd, hogy megtanulj olyan szakmai ismeretket, amit iskolai végzettség nélkül is cégeknél el tudsz majd később adni, mint hozzáértést, tapasztalatot, és valamicskével több pénzt tudsz elérni máshol, később. De tanulmányi végzettség nélkül hosszú távon kevés az esély tisztességes bér elérésére, a tanulást később érdemes folytatni, ha most tele is van a hócipőd.
10/21 anonim válasza:
most jövök rá, hogy talán fű alatt akartad itt üzenni, hogy a plusz 4 óra munka bérét zsebbe kapod azon felül, amit írtál, adózatlanul. Annnyira belebonyolódtál a titkolózásba, hogy a fene se igazodik már ki, hogy a havi 128 netto a napi 12 órás munkáért összesen nettoba kapott zsé, vagy hogy. Így már minden összekutyulódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!