17 évesen 168 ezer brutto?
Figyelt kérdés
Abbahagytam a sulit és elkezdtem dogozni napi 12 oraba egy cégnél.Hétfotol péntekig napi 12 oraba 168ezer a brutto fizum amibol 128at kapok kézhez mer csak 8 oraba vagyok bejelentve.Ez a legkevesebb itt ahogy telik majd az ido eljebb lehet jutni jobb penzert persze.kezdetnek ez igy szerintetek jo?(kereset szempontjábol) van aki napi 13-15 ezret keres itt bruttoba.2015. ápr. 19. 21:07
21/21 anonim válasza:
Rövidtávon jónak tűnhet, de hosszútávon valószínűleg nem jársz túl jól.
Fiatalként olyan dolgokat érdemes csinálni, ami 5-10-20 év múlva a legnagyobb hasznot jelenti. Ez ugye szinte mindig a tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!