Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha bármit választhatnál,...

Ha bármit választhatnál, mivel foglalkoznál legszíveseben és miért?

Figyelt kérdés
Zárójelben írd le, hogy mi most a foglalkozásod.
2015. máj. 25. 19:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én ha elég pénzem lenne, akkor egy saját gyárat/vállalkozást hoznék létre, étrendkiegészítőket, és növényi alapú gyógyszereket gyártanék, valamint környezetvédelemmel és újrahasznosítással foglalkoznék.
2015. máj. 28. 16:59
 12/13 anonim válasza:
Én, fogalmam sincs és ez borzasztóan idegesít. Amikor pörgés volt körülöttem, kipróbáltam a vendéglátást és a kereskedelmet, mindenképpen olyan helyre vágytam, ahol nem kell emberekkel napi személyes kapcsolatba kerülnöm. Most sikerült bejutnom egy nagyon jó helyre, irodai munka és mégsem érzem jól magam. Itt úgy érzem, hogy be vagyok zárva, alul motivált vagyok, szóval fogalmam sincs. Valaki kitalálhatná az enyémet.. :-)
2015. máj. 29. 20:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok. .. ha emberekkel vagyok antiszociális leszek . Ha nem akkor meg bezarva érzem magám és kéne társaság :(
2015. máj. 30. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!