Van olyan aki vagy akinek ismerőse/rokona dolgozik/dolgozott biztosítónál és pozitív véleménye van róla?
Igazából vélemények, tehát minden ami azzal kapcsolatos.
Nem fázott-e rá,hogy egyéni vállalkozóként kell dolgozni?
Mennyire volt nehéz elindulni ezen a pályán?
Melyik biztosítónál dolgozik/zol/zott?
szóval értékesítő lennél. rettenetesen sok függ az egyéni képességektől. csak akkor érdemes belevágni, ha két nagyon fontos dolog megvan:
- olyan közegben mozogsz, ahol van lehetőséged értékesíteni (az elején jónak tűnik, hogy összeírod az összes ismerőst, családtagot, de ez a vonal gyorsan ki tud fulladni)
- valamennyire nyomulni kell (ha nem is erőszakosan), tudni kell beszélni az ügyfelek nyelvén, igazi kereskedő véna kell hozzá, nem lehet szégyenlősködni
Ha ebből a kettőből nincs meg az egyik, akkor szenvedés lesz, és gyorsan fel fogod adni, ha megvan, akkor jól is lehet élni belőle, de nem véletlen, hogy a próbálkozók 90%-a belekóstol, de nem csinálja sokáig.
Ez biztostótól független dolog, én összességében az MLM-ről nyilatkoznék inkább.
Ha van alap tőkéd, széles ismerettségi köröd, akikből később ügyfeleid is lehetnek, illetve jól értékesítesz, és hajlandó vagy áldozatokat hozni, plusz még időd is van, hogy beérjen a munkád (1-2-3év), akkor megéri vele foglalkozni.
Minden más esetben nem.
Én dolgoztam az egyik nagy biztosítónál, de még diákként, így nem kellett vállalkoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!