Állásinterjú 4. kör?
Figyelt kérdés
Van egy cég, multi, ahová nagyon szeretnék bekerülni. Első kör HR-es, magyar-angol interjú volt, 2.kör személyes interjú a potenciális kollégákkal, 3.kör egy próbafeladat és a 4.kör pedig az ügyvezető igazgatóval lesz +1 emberrel, aki a 2. körben is ott volt. Szerintetek ez már csak "pofavizit" vagy ne bízzam el magam? Hányan juthattak el ideáig?2015. máj. 23. 19:37
11/16 anonim válasza:
12/16 anonim válasza:
Na, ha ez általános, akkor sosem lesz új munkahelyem, ha egyszer váltanom kell :D Több mint vicc.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Igazából junior állás, nem egy vezetői pozíció... Én is sokalltam a körök számát, bőven elég lett volna egy próbafeladat + személyes elbeszélgetés is... De majd meglátjuk, írok, hogy mi volt.
2015. máj. 24. 21:04
14/16 anonim válasza:
"Na, ha ez általános, akkor sosem lesz új munkahelyem, ha egyszer váltanom kell :D Több mint vicc."
utolsó 3-4 munkahelyemen egykörös volt az interjú, nyugi
15/16 anonim válasza:
Junior állásba? :D Te jó ég. Én most (fél éve) kezdem egyetem mellett dolgozni szakmámban, úgy tűnik, hogy végzésem után is megtartanak, de itt is 2 körös interjú volt. Már itt sem értettem, hogy miért, hisz a második kör lenne a szakmai rész, de mivel még tanultam, nem igazán tudom, hogy mi értelme volt ennek, hisz túl sokat nem tudtunk a releváns munkatapasztalataimról beszélni :D
A két kört alapjában véve megértem, hisz az első egy HR-es rész, ahol az oda nem passzolókat szűrik ki, utána meg a második körben szakmai alapon választanak. De akkor mi a fene van a maradék két körben? :D
16/16 A kérdező kommentje:
3-an voltunk a végén, nem én kaptam a pozit. Majd legközelebb... Köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 4. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!