Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az teljesen természetes hogy...

Az teljesen természetes hogy negatívan diszkriminálják azokat akik az állandó lakhelyüktől messze szeretnének munkát vállalni?

Figyelt kérdés
Olyan 100-200 kilométerre. Még akkor is ha albérletbe költöznének. Én úgy látom, hogy igen.

2015. máj. 23. 14:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%

Pont hogy elonye van! Ha 100km-re talalsz munkat akkor kapsz egy rakas penzt az allamtol alberlet tamogatasnak! Ne sirjal!

Plusz normalis helyen a hetvegi hazalatogatast is kifizetik!

2015. máj. 23. 20:09
 12/22 A kérdező kommentje:

#11:

1. Nem veszik fel.

2. Nem fizetnek semmilyen hétvégi hazalátogatást.

3. Csak akkor kap valaki albérlet-támogatást, ha számlaképes lakást talál, ami igen ritka, ráadásul azok általában drágábbak is. Jobban megéri kivenni egy szobát feketén.

2015. máj. 23. 20:19
 13/22 anonim ***** válasza:
27%
hülyeség
2015. máj. 23. 20:30
 14/22 anonim ***** válasza:
26%

" Jobban

megéri kivenni egy szobát feketén."

Ezt szamold ujra. Mennyivel tobb szamlaval? 5-10 esetleg 20 ezerrel? Es kapsz egy évig havi 100 ezer tamogatast. Dehogy éri meg feketén!!

Van videki kollegam, tudom milyen jol jart vele! En persze pesti vagyok igy nem kaptam (hiaba lakunk ugyanugy alberletben, mert nyilvan nem lakik az ember felnőttként a párjával szülőknél).

2015. máj. 23. 22:05
 15/22 anonim ***** válasza:
37%
Ezt a nem veszik fel dolgot hagyjuk! Azert nem vesznek fel mert alkalmatlan vagy. Az eredeti lakhely lenyegtelen, ha alberletben Budapesten élsz. Akkor semmivel se vagy jobban hatranyban mint egy pesti. Sőt, a sok tamogatas miatt jelentos elonyod van!
2015. máj. 23. 22:08
 16/22 anonim ***** válasza:

' Nem fizetnek semmilyen hétvégi

hazalátogatást.'

Normalis helyen, pl nalunk fizetik. Nem teljesen de talan 86%-ot igen.

2015. máj. 23. 22:10
 17/22 A kérdező kommentje:

"Ezt szamold ujra. Mennyivel tobb szamlaval? 5-10 esetleg 20 ezerrel? Es kapsz egy évig havi 100 ezer tamogatast. Dehogy éri meg feketén!!"

Nem egy évig havi 100 ezret, hanem 6 hónapra 100 ezert összesen, aztán 6 hónapig 60 ezret összesen és aztán 6 hónapra 40 ezret összesen.

2015. máj. 23. 22:18
 18/22 anonim ***** válasza:
52%

Ez hülyeség, hogy azért nem vesznek fel, mert távol laksz. Ezt csak azok szokták mondani (a maguk megnyugtatására), akik már régóta nem találnak munkát, és tuti hogy csak ez lehet az oka...

Egyáltalán minek írod be, hogy hol laksz? Írd be a várost, ahova költöznél, esetleg Budapesten a kerületet aztán ennyi.

És amúgy meg igenis vannak olyan cégek, ahol a hétvégi hazalátogatás 86%-át is kifizetik, pl nálunk... Szóval ne általánosíts.

2015. máj. 24. 11:02
 19/22 A kérdező kommentje:
Önéletrajzba nem szoktam beleírni, de úgyis megkérdezik állásinterjún és rá is állnak a témára rendszeresen, hogy miért nem keresek munkát inkább ott.
2015. máj. 24. 11:12
 20/22 anonim ***** válasza:

hát nem... szerintem téged átvágott a fekete albérletező

havonta jár ennyi meg annyi

2015. máj. 24. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!