Miért keresnek állandóan call centereseket?
Figyelt kérdés
Olyan rossz meló, hogy senki nem akarja elvállalni?2015. máj. 19. 12:21
11/11 anonim válasza:
Én is próbálkoztam, de miután levizsgáztam, dobbantottam. Idegtépő munka, nem nagyon vállalhatja el olyan ember, aki hirtelen természetű, vagy nem úgy reagál a dolgokra, hogy az ügyfél meg ne sértődjön. Kötélidegek kellenek hozzá, gyors reakcióképesség, és nincs jól megfizetve általában. Azon felül állandóan figyelnek, sokszor visszahallgatnak, és a monitorképet is figyelik, sőt azt is, hogy hívás után mit csinálsz a számítógépen. Sok helyen annyi rendszer van megnyitva egyszerre, hogy a tálca 3 sor magasra van felhúzva, hogy elférjen mind a tálcán. Nemrég amikor felvétel volt az egyik cégnél, az újak bementek belehallgatni a hívásokba, és sokan már akkor ott is hagyták. Nem a legjobb munka, így sokan kihullanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!