Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Metlife biztosító, mint...

Metlife biztosító, mint munkahely?

Figyelt kérdés

Valakinek van róla véleménye, tapasztalata?

Ha igen, szívesen meghallgatom.

2015. máj. 17. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Ismerősnek nem igazán jött be. Lassan, de biztosan a családja megy rá, mivel nem tudja eltartani őket. Nemrégiben áthívott és beszélgettünk, kérte ha tudok ajánljak családokat neki aki "befektetne" náluk.

Emellett a termékek sem igazán sokrétűek, illetve sok előnnyel nem bírnak. Ehhez jön, hogy legalább egy havi fix 70 ezer forintod legyen, amit az ismerősünk is "megcélzott", ahhoz 3 embert be kellene léptetned magad alá, és nekik is hozni a havi "minimumot pl. unit linked biztosításból. Nem tudom, az ő szponzora milyen képesítéssel bír, de hó végén nem volt ritka, hogy több tízezres összegeket kértek tőle befizetni,amit másoktól kölcsön kérve igyekezett fedezni. Ugyanakkor a termékek tulajdonságairól feltett néhány kérdésre egyértelmű választ nem tudott adni, amikor erről beszélgettünk.

Kb. csak az indiai részvények múltbeli hozamát tudta "mantrázni", miközben tőkevédett alapot kerestünk a kínálatban.

Így a képzésük sem hiszem, hogy igazán mélyre ható lenne.

Emellett ugye, munkahelyként nehéz azért erre tekinteni mivel itt nem alkalmazotti státuszról van szó.

2015. máj. 18. 07:25
 2/2 anonim válasza:

Saját tapasztalatot tudok mondani, ha meghallod a nevét, inkább tedd le a telefont! :)

Egyébként átvertek engem, be se akartak jelenteni, csak 3 hónap próbaidő után! Én mégis kértem, hogy a próbanapra jelentsenek be, már alapvetően könyörögni kell, hogy bejelentsenek?! Szóval elgondolkodtató, hogy egy ilyen NAGY cég, különböző kontinensekre terjeszkedve, ennyit sem ad magára, ennyire sem tartja a munkavállalókat. Semmilyen papírt nem kaptam arról, hogy bejelentettek, reggel eljátszották, hogy adó, taj, személyi, lakcímkártyát elkérték, többször rákérdeztem, többször a képembe hazudtak, hogy bejelentettek, INGYEN DOLGOZTATTAK, mert hogy "így szokás" a próbanapon. Ennyi választ kaptam miután 5 órát ingyen dolgoztam. Úgyhogy SEMMI JÓ véleményem nincs. Kívül ragyogást mutatnak már az orientáción is, belül hazugság hazugságra halmozás, már alapvetően a felmerülő kérdésekre is kitérően válaszoltak, passzolgattak egyik emberről a másikra, hogy majd az interjún válaszolnak, majd ha megérkezik az illető ő válaszol stb. Az egész mögött éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel. A folyamatos beszéd is a manipulálás része, mindenről beszélnek, de konkrét pl. mettől meddig dolgozz csak nagy nehezen derül ki (ha már nem tudnak kitérni a válaszadás elől, annyiszor kérdezed). SENKINEK NEM AJÁNLOM, aki őszintének érzi magát és nem egy manipulatív munkahelyet szeretne, ahol az alapvető személyi jogait megsértik, első körben hazugsággal próbálják behálózni.

(ellenőriztem Ügyfélkapun keresztül, hogy tényleg nem jelentettek be)

2019. júl. 4. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!