Mit lehet tudni az EAGLE OTTAWA gyárról?
Ma volt csoportos beszélgetés a településünkön,hogy ki szeretne menni.
Véleményeket kérnék mindennel ami a munkahelyhez kapcsólódik,fizetés pozíciók szerint,műszakok,mégis milyen munkahely,minden érdekel stb.
Privát üzenet is jöhet!
Előre is köszönöm!
Gondolom már tárgytalan, de azért válaszolok hogyha valaki rákeresne.
Annyiból korrekt a cég hogy nem trükköznek a felvételivel, nem felvételiztetnek állami támogatás miatt, nem bocsájtanak el embereket 1 hónap után. Fizetik a szolnoki bérletet, ingyenes buszjáratokat indítanak Szolnokon kívülre elég sok városba.
Viszont stresszes hely, tele van tapló idiótával, legyen az egy felkapaszkodott cutting coach, vagy egy csoportvezető, de a szabásztársak és a minőség ellenőrök is gondoskodnak a stresszfaktorról. Hogyha szerencséd van akkor kialakul egy kisebb csapat normális emberekből, és ugyan ahhoz a cutting coachoz, szabászhoz és meoshoz kerülsz, ez a jobbik eset. Van a másik, amikor minden nap meg fogsz lepődni hogy még nagyobb gyökerek közé kerültél mint előző nap.
Hogyha nem a szabász vagy meos leszel akkor van még a célzottsorizás, ez elég zombi munka, viszont sokkal nyugodtabb mint a meozás/szabás, minimális a felelősség.
Az elvárások sokszor irreálisak, ha betesznek egy modellre amit nem ismersz akkor is elvárják hogy annyit teljesíts mint aki hónapok óta rakja a modellt, ha 6 négyzetméteres bőröket tesznek eléd akkor is ugyan annyit kell teljesítened mint a másik asztal akik kihalásszák a 2-4 négyzetméteres bőröket. Meg vannak szállva a statisztikával, semmi más nem érdekli őket. Az hogy az egyik asztal végez a napi min. bőrmennyiséggel 7 óra alatt és 1 órán át beszélgetnek az nem zavar senkit, viszont hogyha te nem vágod le a normát le leszel baszva, hiába dolgozod végig a 8 órát.
Elsőnek ment a zöld pacsi, jól leírtad a dolgot. :DD
Üdv: egy meos.
Az első tényleg jól leírta!
Én egy hete mondtam fel, mert elég volt.
Nekem a munkával nem volt bajom, de az ott dolgozó embereket nem értem, hogy miért nehezítik meg egymás munkáját?!
Főlleg a szabászok a meosokét..
Örülök, hogy megszabadultam ezzektől a rossz indulatú emberektől.
Egy volt meos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!