Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliai BMW gyárról vélemények?

Angliai BMW gyárról vélemények?

Figyelt kérdés

Megkerestek betanított gyári munkával kapcsolatban.

21 éves pályakezdő vagyok, nyelvtudásom jó.

2015. márc. 3. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Kulimunka. Monoton hajtós, 8 órába senkihez nem tudsz szólni, gondolom három műszakos. De megpróbálhatod mint egy ilyen kick-ass oportunity-t.
2015. márc. 3. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
csak úgy megkerestek? kik? csak nem magyar közvetítő?
2015. márc. 3. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
amúgy meg sima betanított munkától ne várj többet, mint Magyarországon. Minimálbér, vagy a több műszak miatt esetleg kicsit több, de rendes életvitelhez, akárcsak Magyarországon, nem elég.
2015. márc. 3. 14:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy az engem is érdekelne hogy ki keresett meg. Gondolom nem csak így égből pottyanva.
2015. márc. 3. 14:56
 5/8 A kérdező kommentje:
KG International, előtte jelentkeztem náluk hajós munkára de most csak ilyet tudtak ajánlani, viszont ebben én sem nagyon bízom.
2015. márc. 3. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:

kerdezd meg mennyi a fizetes, es jarj utana mennyi a megelhetes.

Melyik gyar egyebkent? Hams Hall?

2015. márc. 3. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Mellesleg lehet a hajós munka csak egy csali hogy embereket "ha nincs ló jó a szamár is" alapon angliai kulimunkákra intézzenek be.

2015. márc. 3. 15:52
 8/8 anonim válasza:
Szia, hagy meseljek errol a KG fele "BMW" gyarrol, ugyanis en ugyanide jottem ki 5 evvel ezelott. A BMW-hez max annyi koze van hogy a ceg aminel melozni fogsz (faurecia) az gyartja le a oxfordban levo mini-cooper gyarnak (ami a bmw tulajdonaban van) az auto uleseket. Amugy fos melo 3muszakos, havi 1200 font korul fizet. Arra jo csak hogy kigyere ide es keress jobb melot itt helybe. De en mindenkepp azt javaslom hogy ha angliaba akarsz jonni akkor elobb szerezz vmi szakmat meg tanulj meg jol angolul. De gyari szart csinalni ne gyere csak ha annyira tenyleg nincs mas lehetoseged
2016. aug. 23. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!