LTM Europe Kft-ről munkavállalóként tapasztalatok, vélemények? Dolgozott már ott valaki?
Nyugi, nem lesz gond. Ha mégsem tetszik a munka akkor a próbaidőben úgyis felmondhatsz. Jó lesz ez. Ne izgulj.
Sok sikert holnapra! :)
Nem fognak tolongani a tapasztalattal rendelkező munkavállalók.
Őszintén szólva ez egy 25 éves srác korlátolt felelősségű "egyéni vállalkozása". 3 hónapja működik a cég, szerintem még kb. Te leszel az első alkalmazott, ha valóban nem csak amolyan "ügynökszerűket" keres maga mellé, hanem valóban állandó feladatai lennének a számodra.
De nézz utána nyugodtan itt:
A felvételivel nem hiszem hogy gond lesz, csak a szerződést nézd át és értelmezd alaposan, mert azt nem vele, hanem a céggel kötöd.
Voltam náluk Miskolcon, anno egy hasonló jellegű cég dolgozott 1 utcával lejjebb (vagy ugyanez). Akkor vevő voltam erre, és élveztem is amit az akkori "managerem" mutatott nekem. Sajnos most nem ezt kerestem egy kisbabával a hátam mögött, de fiataloknak nem rossz kezdés.
Jó tanács, a titkárnőt cseréljétek le, vagy a régi lányoktól kérjen tanácsot a hölgy, hogy illik egy irodában megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!