A debreceni Felfoldi edesseg gyarrol mik a velemenyetek?
Ajánlom figyelmedbe:
https://www.youtube.com/watch?v=U9PDzSDnFNY
Voltam ott dolgozni, az igazgató fiának (akié ez a "csodás" szám is), az irodánk felett volt a próbaterme.
Felemelő élmény volt. Csakúgy, mint a többiekkel dolgozni. Szokásos paraszt népség, mint az összes eddigi gyárban Debrecen területén, ahol eddig dolgoztam (Tuplast, Ave, stb.).
Előző vagyok.
Csak hogy a kérdésedre is válaszoljak:
1) én szabvány 8 órás munkaidőben voltam (diákmeló, szóval nem biztos, hogy ebből a szempontból releváns a véleményem)
2) valami bruttó 630-at kerestem óránként, de én irodai munkán voltam, a gyárosok nem tudom, mennyit keresnek.
JA és még valami: az első napon, amikor elkezdtem ott dolgozni, ketten mondtak fel reggel. :D
Rabszolga-munka.
A tulaj milliárdos, "Küklopsz" a beceneve (a háta mögött).
Neki is, és a fiának is az a mániája, hogy zeneileg baromi jók. Van pénzük stúdió-felvételek gyártására, és a CD-ket osztogatják!
Aki ott dolgozik, annak illik ismerni pár nótájukat... Ez a legmegrázóbb az egészben, mert kb. a Fássy-bagázs szintjén nyomják - és nagyon szorgalmasak!(:
A melóhely: aprópénzért dolgoztatott nyomorultak - mint mindenütt az országban. Édességet gyártanak exportra - sokat - és jó sz@rt. (van azért közte jó is!)
A közmunkánál azért jobb, és füldugóval viselhetőbb...:)
Menj el és kérdezd meg!
Minden munkakörben más a bér, a munkaidő stb,
Azért valamit te is tehetnél magadért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!