Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mia a véleményetek a National...

Mia a véleményetek a National Instruments Debreceni telephelyéről?

Figyelt kérdés

Esetleg van valakinek tapasztelete? Az érdekelne, hogy az elvárhatóhoz lképest, mennyire jól fizető cég, mennyire becsülik meg a munkavállalóikat, stb. ... Minden, amit tudni lehet róla, és nem a hivatalos sajtóbol, hanem azoknak az embereknek a tapasztalatából, akik a saját bőrükön tapasztalták ki, milyen munnkahely az NI?

Köszi előre is a válaszaitokat.

2011. aug. 11. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem jól fizető cég, és nagyon megbecsülik az alkalmazottakat. Jó munkahely! ajánlani tudom!
2011. aug. 16. 11:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönőm a válaszodat.

Két helyre is felvételt nyertem, az egyik az NI. ,ásik pedig az IT Services. Nem tudom melyiket részesítsem előnyben. De ez a vélemény mindenkép jól jött, köszönöm szépen.

2011. aug. 16. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdező: Az IT Services-hez milyen papírral jutottál be ? Milyen keresetet ajánlottak ?
2011. aug. 17. 21:35
 4/4 A kérdező kommentje:
egyik sem jött össze... :(
2011. aug. 28. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!