Mi a feladata egy Gazdasági Informatikusnak? Mennyit keres?
Figyelt kérdés
Ha pl a Széchenyi Egyetemen Győrben elvégzem ezt a szakot akkor milyen munkahelyeken alkalmaznának??Miket kellene pontosan csinálnom?
Köszönöm előre is a válaszokat!
2010. febr. 23. 19:57
1/4 anonim válasza:
szia én nekem három éve van meg ez a végzettségem és a kutyát nem érdekli:( én ötöd éven végeztem el, de így is emelt szintű okjs képzés volt, de sehol nem érdeklődnek e miatt utánam.
2/4 anonim válasza:
Szia! Ahol tavaly nyáron dolgoztam,ott volt egy gazdinfós srác. A cégnél ő tartotta karban a gépeket, szóval ilyen rendszergazda féle volt, ő intézett mindenféle elektronikus kütyüt, ami kellett. Plusz az Alfaplus nevezetű programot vágta, amiben az irodában dolgozó logisztikusok munkálkodtak (ott tartották nyilván a készleteket, számláztak, stb.). Szerintem biztos, hogy el tudnál helyezkedni vele.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Elég húzós a gazdinfó, és egyetemi szakon ha elvégzed akkor bizony el tudsz helyezkedni. Nálunk évente max 6-7 ember diplomázik, mert tényleg sokat kell tanulni és szinte mindenki csúszik egy évet.
Én Győrben tanulok, még csak másodéves vok, de Pesten mikor megkérdezte egy cégvezető h milyen szakon vagyok és még hozzátettem azt a nevet h "Raffai tanárnő" akkor azt mondta, hogy sok iskert és kitartást ezzel olyan munkát kapok ha elvégzem h én tartom el a férjem:P
4/4 anonim válasza:
Cheat Code: Raffai tanárnő
You, earned 60kkkkkk HUF/month :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!