Mérnök informatikus/gazdasági informatikus/programozó informatikusnak van jövője ma Mo-n?
Figyelt kérdés
Melyikre érdemes menni? Kikre számítanak a főiskolán/egyetemen? Melyik szakon kell többet tanulni?Melyik a nehezebb?2009. szept. 8. 15:32
1/2 anonim válasza:
Már hogy a viharba ne lenne? Informatikus (főleg jó informatikus) mindenhol keresett. Én mérnök infóra járok a BME-n és mondhatom, hogy nem büfészak, cserébe nem csak programozni tanítanak meg, hanem tényleg mindent tudni fogsz a gépekről és az elektronika egy jó részéről. Közgazdász ismereteket minimálisan adnak át és az is nyűg a sok szaktárgy mellett.
Gazdinfón legjobb tudomásom szerint nem mennek bele annyira egyik témakörben sem, tehát kicsit ért mindkettőhöz aki elvégzi.
Szerintem a mérnök infó lényegesen nehezebb, iszonyatos matek, fizika és elektronika tudást adnak le és nem könnyű tartani a tempót.
2/2 A kérdező kommentje:
Hű,nagyon szépen köszönöm a hasznos infót :) Én PE-re készülök,mérnök info szakra,és egyik ismerősöm azt állítota,hogy ez a szak nagyon telítődött,nem tudnak utána elhelyezkedni az emberek...úgyhogy egy kicsit megijedtem :)
2009. szept. 10. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!