A kapcsolati háló szerepe a munkaerőpiacon a trendi bullshit megnevezése a sógor-koma-haver alapon történő elhelyezkedésnek?
Karriertanácsadó azzal fáraszt hogy elhelyezkedéskor vegyem igénybe a „personal networking”-emet és a kapcsolati hálómat?
Mondom erre: ja szóval a jó öreg sógor-koma-haver mutyira gondol? Móricz Rokonok után szabadon?
Vagyis csináljam azt amit mindenki hogy szóljak X haveromnak rokonomnak ismerősömnek, hogy „te, nem tudsz beajánlani valahova?”
Ahogy azt mindig is csináltuk itt Mutyiországban? (Meg ahogy a világon mindig is csinálták és csinálJÁK időtlen idők óta….)
Csak trendibb personal networking áltudományos english bullshitet nyomatni, mert akkor hű de okosnak és műveltnek tűnik a HR_es p***csa aki a műkörmön meg a szolin kívül egyébként semmihez se ért?
Olvasd el a sztorit.
Nem a HR-es szórt ki.
Nem volt rá ideje.
szoval sajat magad szortad ki? ;-)
nagy marha vagy az latszik de hogy ennyire?
dolgozol most valahol egyaltalan? nagy csoda ha igen
Lényegében igen.
Annyi történt hogy megmondtam a HR-es p**csának hogy tanuljon már meg angolul ha fluent englisht ül le tesztelni.
szoval sajat magad szortad ki? ;-)
Te forditva ülsz a lovon. Nem a HR-esnek kell jol tudni angolul. Nem vagyok HR-es és nem beszélek sajnos tökéletesen angolul de annyira igen, hogy el tudnám dönteni hogy tud-e valaki az álláshoz megfelelő szinten angolul.
Ez nem ugy mukodik, hogy csak az kritizalhat aki jobban tud. :)
Na hagyjuk már ezeket a szar mentegető önáltató kamukat.
Ha valaki leül vizsgáztatni az elemi hogy a vizsgáztató többet tudjion mint a vizsgázó.
Nekem leégne a pofámról a bőr sőt nem is vállalnám, ha mondjuk anyanyelvi angoltudást kéne tesztelnem.
Mert én se tudok anyanyelvi szinten.
És nem kell atöbbi kamu. A HR-es bizony TUDTA hogy fluent englisht fog tesztelni, hát akkor legyen már benne annyi, hogy nem ül le ha ő maga nem tud MINIMUM iylen szinten. De inkább feljebb!!
"Nem a HR-esnek kell jol tudni angolul."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!