Mennyi jelenleg a diplomás minimálbér? És ez a fogalom tényleg csak a közszférában létezik?
Figyelt kérdés
Most végeztem a Szolnoki Főiskola kereskedelem és marketing szakán, és nem tudom hogy ha megkérdezik a fizetési igényemet, mit illik válaszolni, tehát mi az ami kevésnek sszámít és mi az ami már túl sok... A válaszokat előre is köszönöm!2010. febr. 23. 09:11
1/2 anonim válasza:
diplomás pályakezdőként min. 110-120 ezret elkérhetsz (brutto) persze ez függ a megpályázott állástól is.
2/2 anonim válasza:
Hát az nem sok, gratulálok egyébként a diplomádhoz, én sajna még csak elsős vagyok,ugyanott ugyanezen a szakon, csak levelezőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!