Vannak-e itt diplomás illetve mester közgazdászok?
Az érdekelne,hogy vannak e itt diplomás illetve meter közgazdászok, és mivel foglalkoznak épp per pillanat? Mennyire volt nehéz munkához jutni ? Szóval érdekel minden ezzel a témával kapcsolatban.
p.s: Nem érdekelnek a folyamatos pesszimista " ugysem viszed semmire " emberek... IGENIS lehet sokra vinni ezzel a végzetséggel. :D üdv.
Nekem közgazdász diplomám van, logisztikai kiegészítővel.
Termelést és kiszállítást tervezek és optimalizálok, elsősorban költséghatékonysági szempontok alapján. Igazából a neten találtam a munkát, fejvadászon keresztül, nem volt különösebben nehéz, bár nem ma kezdtem. Bruttó 450 felett.
Nemsokára államvizsgázom, egy fejlesztő cégnél dolgozom személyi asszisztensként, kezdő fizu 320 bruttó. Nyelvtudás fontos volt, mert a főnök nem magyar.
Viszont nem csak ide interjúztam, a végzettségnél mindenki gyorsan ugrott egyet, megkérdezték, hogy mikor végzek, mondtam, hogy már a vége felé járok. Mondták, hogy oké, mentünk is tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!