Követeléskezelőként, mekkora bérigényem legyen?
Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 17:19
1/7 anonim válasza:
én bérigénytelen vagyok szóval nem, tudom pedig engem is érdekelne azért :/
2/7 A kérdező kommentje:
a jelentkezésnél meg kell adnom, ezért kérdeztem, mert totál nem tudom, soha ha azt kérdezik mi a bérigényem mit mondjak! :)
2015. máj. 4. 19:45
3/7 anonim válasza:
fizetesek.hu segit valamelyest, brutto 250-290-et írnak ilyesmire, de gondolom te tapasztalatlan vagy így valamivel kevesebbet javaslok.
4/7 anonim válasza:
amugy én érzésre 150 nettót írnék minden nélkül, de egy felnőtt bérlettel lehetne 140 netto mondjuk.. azért ez nem olyan felkapott terület vagy hogy is mondjam nem az amit olyan nagyon jól megfizetnek..
5/7 anonim válasza:
1. válaszoló úgy látom komoly nyelvtani problémákkal küszködik
6/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy azon belül is melyik területen helyezkednél el? Telefonos, back-office, jogi előkészítés, peres-nemperes, vállalatokkal szembeni eljárások..? Attól is függ, hogy milyen végzettséged van.
7/7 anonim válasza:
Én bankban követeléskezelőként vidéken nettó 110-et kapok. Elég siralmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!