Ha azt mondtam, hogy a bérigényem X FT, akkor azt bruttóban vagy nettóban érthették?
Figyelt kérdés
Megkérdezték a bérigényem az állásinterjú elején. Mivel több körös, és nem tudtam a pontos feladatokat, nem készültem arra, hogy rákérdeznek. (nem vagyok rutinos).2015. febr. 4. 20:46
2/9 anonim válasza:
Ha nem hangsúlyozod ki az összeg mellé, hogy bruttó vagy nettó, akkor bruttó.
4/9 A kérdező kommentje:
azt mondták, mondhatok bruttót vagy nettót. az a baj, h ez olyan összeg, h bármelyiket lehet érteni...
2015. febr. 4. 21:17
5/9 anonim válasza:
'hivatalosan': ha nem mondtad hogy bruttó/nettó, akkor bruttó, de mindenki úgy gondolja elöszőr hogy nettó, ti szeretitek a hecserli lekvárt vajaskenyárrel?
6/9 anonim válasza:
Nem, én a putyin IZÉ, puffin lekvárt szeretem.
Egyébként bruttó személyi alapbért szoktunk megadni.
7/9 anonim válasza:
A bérigény alapértelmezésben BRUTTÓ, hiszen a munkaadó nem tudja az interjú alatt, hogy neked milyen adókedvezmények járnának, ő viszont a bruttódat fizeti!
8/9 anonim válasza:
Drága Feribátyó, milyen ez a lekvár?
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!