Szerintetek tűntessem fel a bérigényem az önéletrajzon?
Nem szoktuk beleírni. Ha telefonon megkeresnek, akkor az előszűrés folyamán úgyis rá fognak kérdezni.
Esetleg, ha portálokon regisztrálsz (monster, CVOnline, workania) akkor ott van lehetőséged beírni az elvárt fizetést, így a komolytalan közvetítők / munkák kiszűrhetők.
:D
Igen. Az "előszűrés" az szokott lenni, hogy "Be tudna-e jönni személyesen xy-hoz, ennyi meg annyi órára?"
Na ebben egy árva szó se szokott a bérről lenni.. sőt! az a személyes beszélegtés LEGVÉGÉN jön szóba szinte mindenhol!
A HR-esnek: hmm, furcsa. Bár nem tudom, milyen területre kerestek embert, engem a legtöbbször így keresnek meg:
- csókolom, csókolom ez és ez vagyok innen és innen, jó időpontban keresem-e egy álláslehetőséggel kapcsolatban
- pálinkás jó reggelt, én meg Feribátyátok vagyok, tessék mondani
- aktuális még az álláskeresése?
- az mindig aktuális, csókolom-csókolom
- tehát lenne egy ilyen meg ilyen pozíció, ezt és ezt kellene csinálni, érdekesnek tűnik-e
- bocsánat, elszundítottam, persze, kedves, hogyne lenne érdekes
- jól beszéli-e ezt és ezt a nyelvet, ért-e ehhez és ehhez
- értek én mindenhez, kisasszony
- rendben, tudnánk-e időpontot egyeztetni jövő hét keddre?
- kedden focizom, legyen szerda vagy csütörtök, kedves
- van-e egyéb kérdése?
- persze, hun van a meló helyileg, milyen a munkaidő-beosztás, hétvégén kell-e dolgozni,
- egy bérigényt tudna mondani?
- persze, ennyi és ennyi bruttó személyi alapbérre gondoltam (sáv)
- ööö hát izéé, nem magas ez egy kissé?
- én minden pénzt megérek, csókolom-csókolom
Hívás vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!