Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek tűntessem fel a...

Szerintetek tűntessem fel a bérigényem az önéletrajzon?

Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, ha Pestre jelentkezek, akkor a fizetésemnek meg kell ütnie egy bizonyos határt, mert ugye drága az albérlet, meg az utazás. Ha nem üti meg akkor 10000Ftot bukok, azzal is ha bemegyek állásinterjúra.

2015. febr. 4. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez esetben mindenképp tüntesd fel (amúgy is a munkaadók 80%-a kéri), és akkor a szint alattiak nem hívnak be.
2015. febr. 4. 10:14
 2/8 anonim ***** válasza:
26%

Nem szoktuk beleírni. Ha telefonon megkeresnek, akkor az előszűrés folyamán úgyis rá fognak kérdezni.

Esetleg, ha portálokon regisztrálsz (monster, CVOnline, workania) akkor ott van lehetőséged beírni az elvárt fizetést, így a komolytalan közvetítők / munkák kiszűrhetők.

2015. febr. 4. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Még sosem kérdezték meg előszűrés beszélgetésen sem tőlem, sem mi nem szoktuk megkérdezni. (HR-es voltam 18 évig). Írd bele nyugodtan.
2015. febr. 4. 10:30
 4/8 A kérdező kommentje:
#3: Még tőlem se kérdezték meg, főleg mert általába nincs is telefonos előszűrés.
2015. febr. 4. 10:35
 5/8 anonim ***** válasza:

:D

Igen. Az "előszűrés" az szokott lenni, hogy "Be tudna-e jönni személyesen xy-hoz, ennyi meg annyi órára?"

Na ebben egy árva szó se szokott a bérről lenni.. sőt! az a személyes beszélegtés LEGVÉGÉN jön szóba szinte mindenhol!

2015. febr. 4. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

A HR-esnek: hmm, furcsa. Bár nem tudom, milyen területre kerestek embert, engem a legtöbbször így keresnek meg:

- csókolom, csókolom ez és ez vagyok innen és innen, jó időpontban keresem-e egy álláslehetőséggel kapcsolatban

- pálinkás jó reggelt, én meg Feribátyátok vagyok, tessék mondani

- aktuális még az álláskeresése?

- az mindig aktuális, csókolom-csókolom

- tehát lenne egy ilyen meg ilyen pozíció, ezt és ezt kellene csinálni, érdekesnek tűnik-e

- bocsánat, elszundítottam, persze, kedves, hogyne lenne érdekes

- jól beszéli-e ezt és ezt a nyelvet, ért-e ehhez és ehhez

- értek én mindenhez, kisasszony

- rendben, tudnánk-e időpontot egyeztetni jövő hét keddre?

- kedden focizom, legyen szerda vagy csütörtök, kedves

- van-e egyéb kérdése?

- persze, hun van a meló helyileg, milyen a munkaidő-beosztás, hétvégén kell-e dolgozni,

- egy bérigényt tudna mondani?

- persze, ennyi és ennyi bruttó személyi alapbérre gondoltam (sáv)

- ööö hát izéé, nem magas ez egy kissé?

- én minden pénzt megérek, csókolom-csókolom

Hívás vége.

2015. febr. 4. 10:57
 7/8 A kérdező kommentje:
#5: Tőlem meg meg szokták kérdezni, hogy aktuális e a munkakeresés és másnap 10re be tudnék e menni állásinterjúra. Ennyi.
2015. febr. 4. 11:23
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Feri bátyám, de egy mázlista vagy! :D
2015. febr. 4. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!