Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Éljek a párommal és vegyem el...

Éljek a párommal és vegyem el feleségül, vagy koncentráljak a testépítő karrieremre, és költözzek ki az USA-ba?

Figyelt kérdés

Választás elé kerül az ember néha.

melyik lenne a fontos.

Itt egy pár az embernek, de a lehetőségek korlátozottak, vagy egy másik országban önálló életet kezdeni és a sportra koncentrálni, amiből nagyon jól meglehetne élni.

2015. ápr. 26. 20:17
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
74%
Ez attól függ, számodra mi a fontosabb. Ezt egyedül neked kell eldöntened. Én a páromat választanám.
2015. ápr. 26. 20:31
 12/29 anonim ***** válasza:
93%
:D nem aggódom érte, csak kérdezem, mert nekem a baráti körből volt aki a semmire kiment amerikába, hogy úgyis kapni fog valami munkát, meg majd megoldja a szállást is... pár héten belül itthon is volt, nem jött össze a semmi, a félretett pénzét felélte a kint lét alatt...
 13/29 A kérdező kommentje:

"Nehagyd itt a párod a szarban egyedül!!!"

Rosszul esne neki is meg nekem is.

Ezért van ez hogy az ember gondolkodóba esik.

14/29 anonim ***** válasza:
92%
Így más, szuper lehetőség. szerintem ne hagyd ki. Ha itt maradnál csak boldogtalan lennél.
2015. ápr. 26. 20:32
 15/29 anonim ***** válasza:
77%
Én nőként azt mondom, ha valóban van erre lehetőséged és még nincsenek gyerekek, akkor menj.
2015. ápr. 26. 20:33
 16/29 anonim ***** válasza:
72%
Tud angolul a párod? Szakmájában el tudna helyezkedni kint is? Mert ha igen bolond ha nem tart veled. Első körben megpróbálnám meggyőzni menjünk együtt, konkrét tervet vázolnék fel neki, ha nem működik bármikor hazajöhet. Ha ez nem válik be, mennék nélküle, az életben lehet csak egyszer találnak meg minket az igazán nagy lehetőségek, ha ezeket elszalasztjuk, örök életre bánni fogjuk.
2015. ápr. 26. 20:41
 17/29 anonim ***** válasza:
87%

én nem mennék nélküle.

de az se mindegy hogy érzel a párod iránt.

én az előző barátommal amikor együtt voltam,akkor nem szerettem annyira, hogy bármit is feláldozzak miatta.

a mostani párom miatt akár egy pápai kinevezést is visszautasítanék, ha ezért cserébe nem lehetnék vele együtt.

szóval ez rajtad áll. de ha már felmerült egyátalán a döntés lehetősége, akkor jobb ha mész. vagy ha olyan párt keresel akinek hasonló az érdeklődése/munkája!!

2015. ápr. 26. 21:00
 18/29 anonim válasza:
68%
Egyértelmü! :) A Testépítés nagyon komoly élet stílus főle ha az USA-ban tudod csinálni. Azért tudom mert én is arra a pályára készülök csak még fiatal vagyok de az életem a gyúrás. Ha választás elé lennék állítva, hogy egy nő vagy verseny-Testépítés Amerikában akkor nem is gondolkoznék. Mondjuk ha a nőt választod akkor lehet, hogy holnap után összeveszel vele és megbánod de akkor meg már nincs lehetőség menni. Ott meg ugye rengeteg szép nő van. Amúgy hány éves vagy?
2015. ápr. 26. 21:08
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezted már egyáltalán, hogy mit akar? Vagy csak úgy gondolod, hogy úgyse jönne, mert család-munka-barátok?
2015. ápr. 26. 21:16
 20/29 anonim ***** válasza:
51%

Ugy láttom sok önzö ember van itt....

Csak 1 kérdés Ö életed szerelme vagy nem? Szerintem nincs is miröl beszélni egyébként akkor...

2015. ápr. 26. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!