Budapesten mennyiért lehet kapni normális, élhető lakást?
Olyat, ahol 3 fő ellakhat.
Kíváncsi vagyok az emberek véleményére, hol, mennyiért, milyen lakást gondol ilyennek.
3 főnek (szülők + 1 gyerek?) szvsz min. kell egy 3 szobás lakás (2 kis háló + nappali).
Ilyenből normálisat normális környéken 12 (panel)-25 (tégla vagy új építés) millió alatt igen nehéz kifogni.
Attól függ, hol kerestek. Én pl. most néztem lakásokat (szeretnénk a mostaniból egy jobb beosztásúba költözni majd, gyűjtünk is rá), és ami nekünk ideális lenne, az min. 21-2millió, és azok is a "necces" fajták ("a kép csak illusztráció")... annyi volt a kikötés, hogy tömegközlekedésileg jó környék legyen (mert nincs kocsink és nem is tervezünk venni), ne kifejezetten rossz környék legyen, és 2+ szobás... ami "extra" a kívánalmakban, hogy téglaépítésű, cirkófűtéses és 2. emeletnél ne legyen feljebb... de lassanként a környéken, ahol néztük, az 5. emeleti központi fűtéses panel is 20millió fölötti. És nem a Rózsadombon néztünk :D.
(amit mi néztünk, az pl. XI. kerület volt meg Zuglóban olyan részek, amik távolabb vannak a Hős utcától, mint a mostani lakásunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!