Olyan várost keresek letelepedésre, ahol a környéken vannak hegyek/dombok és élhető, normális, biztonságos. Melyik ilyen?
Ja és kevés a "nemzetiségi".
Ezekről kinek van tapasztalata, véleménye?
Sopron, Veszprém, Zalaegerszeg, Pécs, Szekszárd, Tatabánya, Eger.
Próbáld ki mindet, mert mindenkinek más a jó.
Kivéve Zalaegerszeg.
Ezek közül Egert ismerem közelebbről.
Mivel pesti vagyok, ezért nekem túlságosan kihalt :) bár nagyon szép maga a város, és az egész környék (a belváros, gyógyfürdők, kirándulóhelyek, borvidékek...), és ahhoz képest hogy az egyik legelcigányosodottabb megye székhelye, nem jellemző a cigánybűnözés.
Bár mivel mégiscsak kelet, ezért nincsen hű de nagy fejlettség (bár rendezettnek rendezett) meg hű de sok munkalehetőség (sőt!), és erős a bevándorlás Budapest irányába. Szóval szerintem érdemesebb lenne először jó munkahelyet találni, ha Egerbe költözöl...
És ugyan nincs sok cigány, de szerény véleményen szerint sok a "savanyú pofa" Egerbe. Például: elmentem egyzer egy edzőterembe. Itt BP.-n mindenki jófej meg segítőkész meg poénkodik... Ott meg megkérdeztem az egyik gépnék hogy "beszállhatok?" mire a válasz egy lenéző "nem" volt. És ez elég mindennapos jelenség szerintem.
Elég lepusztult város,nincsenek lehetőségek munka ,szórakozás téren.
Éltem már jobb helyen is.
A Balaton partja nem jó?
Bár nem szerepel a kérdéseid között, de én Keszthelyt ajánlanám.
Illetve Keszthely környéki nagyközséget, vagy községet.
Keszthely üdülőövezet, a Balaton fővárosa.
Mint ilyen, azok az atrocitások, amiket olvasok és hallok, itt nálunk ismeretlenek.
Itt minden a turizmusra épült, nagyon jó kerékpárutunk van, ki van építve a kerékpárút végig a Balaton körül. Kerékpártúrákat, különböző túrákat szerveznek.
Át lehet kirándulni Badacsonybs, közel van Szigliget és a többi tanúhegy.
Én Keszthely mellett lakom, itt csend és nyugalom van.
Bár munkalehetőség szempontjából talán Zalaegerszeg kedvezőbb helyzetben van.
De ezt a csendet, nyugalmat, békét, ami körülvesz itt bennünket, semmi pénzzel nem lehet megfizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!