Normális az olyan ember, aki ilyen sátánista meg jehova meg minden vallást összeszedő dolgokat hablatyol? Szerintem nem, többi lent.
Hát törődnek vele, mert egy osztállyal nagyon jóba van, ha nem engem baszogat a hülyeségeivel, akkor velük van. Én már nem vagyok vele jóba, egyéb dolgok miatt sem, pl nem volt hajlandó szólni, ha mentek valahova bulizni, stb, de mindig elvárta, hogy én segítsek neki ha kell. Csak én meguntam, és mostmár én is köcsög vagyok vele, meg egyszerűen megmondom neki, hogy hülyének találom. Igazából olyan barátai vannak, akik a jövőben egy nagy senkik lesznek, mert most még ők a nagymenők, mert apuci rendőrkapitány, nagymama jegyző, nagypapa TSZCS elnök volt, apuka, keresztapa polgármester, de ez se tart örökké, és akkor kapnak majd egy nagy pofont az élettől, amikor ez megszűnik. Mert most még de menő, mert velük van. Az öregebb korosztályból (30-40-es), de akár a 20-asból is sok olyan van, akinek kiesett a nagypapi, apuci, anyuci a helyéről, és a kisfiú/kislány hirtelen sittre került, meg hopp, volt barát nincs barát. Ezek is sokat hisznek magukról, és velük is ez lesz, meg ezzel a hülye barommal is, mert ő is azt hiszi jelenleg, hogy neki mindent lehet, mert jajj hát itt a rendőrkapitány lánya...
Na sok összefüggés nincs a kérdés és e válasz közt, de leírtam, mert most még van húdejóbarát, de amúgy háta mögött szinte mindenkit kibeszél. Ezért útáljuk is elég sokan, csak mivel húdenagymenő, ezért nem mondjuk neki, csak látja mert már mondta is.
....apropó, és nem beszélve arról, h a 80-as évek vége óta nyíltan terjed a black metal stílus, sőt, Norvégia kormánya nyíltan támogatja - hiszen norvég eredetű metal stílus-, mert pénzt hoz nekik.
Az csak egy dolog, h van hangulata e zenéknek, akár a horrorfilmeknek, szóval lehet hallgatni, de nem szabad az ideológiáit komolyan venni, ugyanis egy részük sátánista, más részük "csak" pogány, ősi spiritizmust újraélesztő, megint más black metal zenekarokra meg e kettő hozzáállás együtt jellemző.
Tehát tévedés, h nem vállalják fel sokan a sátánizmusukat... sajnos sokan felvállalják...
Feljebb írtam, hogy a sátánisták nem reklámozzák magukat, és én tartanám magam ehhez az állításhoz a másik válaszolónak írnám, hogy a térítés nem csak a sátánisták oldaláról igaz, és, hogy csak az ítéli el ezt a vallást is aki nem ismeri őket igazán és a sztereotípiákra épít. Lehet mindenféle hülyeségeket írni utána, de így van.
Kérdező pedig, ha már nem akarsz vele beszélni old meg, hogy ne kerülj a közelébe, ha nem foglalkozol vele csak lekopik előbb vagy utóbb. :) Többet nem tudsz csinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!