Az miért van, hogyha a NŐ üt meg egy FÉRFIT az rendjén van, de fordítva már rendőrség, nem ember az ilyen stb?
Egy nő is tud nagyot ütni, főleg, ha van valami a kezében.
Ma nőpárti a társadalom, többet megbocsátanak a nőnek, mint egy férfinek.
"Ma nőpárti a társadalom, többet megbocsátanak a nőnek, mint egy férfinek."
Ja igen. Mondd el ezt az indiai nőknek is.
Én még mindig sok helyen azt tapasztalom, hogy lenézik a nőt, de most nem ez a kérdés. Ki állította, hogy hogyha egy nő üti a férfit, meg terrorban tartja, az rendjén van? Ez elfogadott lett a társadalomban, csak lemaradtam róla? Nem kell itt az álszenteskedés. Sokkal több férfi erőszakoskodik a párjával, mint nő, ez így volt, van és lesz is. Persze hallani olyanokról, mikor a nő megalázza a férfit, aztán pedig a képébe röhög, hogy nem üthetsz meg, mert nő vagyok. Az ilyeneknek lehet én is lekevernék egy pofont.
Kicsit el vagy tévedve te is, kérdező. Nem tudom, honnan jött neked ez a kérdés, esetleg van-e valami sérelmed, de én a férfiak helyében azért befognám a pofámat, ha az ütésekről van szó. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!