Olyan várost keresek letelepedésre, ahol a környéken vannak hegyek/dombok és élhető, normális, biztonságos. Melyik ilyen?
Ja és kevés a "nemzetiségi".
Ezekről kinek van tapasztalata, véleménye?
Sopron, Veszprém, Zalaegerszeg, Pécs, Szekszárd, Tatabánya, Eger.
Egri voltam, szerettem ott élni, viszont ha munkát is szeretnél és nincs különösebben keresett végzettséged akkor nehéz dolgod lesz, én is amiatt jöttem el.
Nemzetiségi akad, a Csebokszban már nem igazán, a többség a Szalában lakik, aminek a "kivezetője" kb. a főutca végénél van. Sokan laknak még felnémeten, de az eléggé kiesik a városból, becsatolt falu. Volt pár éjszakai incidens a barátaimmal de nekem nem volt rossz tapasztalatom, éjjel is egyedül mentem haza.
Szerintem egész rendezett város, most építik át a belvárost, a környék is szép.
A boltok elég drágák, a piac se valami jó, gondolom a sok turista húzza felfelé az árakat mindenhol. A tömegközlekedés viszont szerintem sok városhoz képest tökjó.
A felsoroltak közül csak Pécsett voltam 3 napot, pont amikor fel volt túrva az egész belváros, hangulatos -leszámítva a markolókat :D.
Magyarország bármelyik része jó? Csak mert Eger ezek közül eléggé kiesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!