Kik-nél dolgozók, mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mennyire korrektek, bejelentenek,tb, szabadság ilyenekre gondolok. most édeklődtem egy részmunkaidős állásról, ami napi 3X11 óra 70ezerért. Ami kissé kevés szerintem, de közel van.2015. ápr. 22. 10:43
11/13 anonim válasza:
Sziasztok! Én Kikben dolgozom. 6 órásként kezdtem, nettó 90 ezret kaptam, plusz a vasárnapi pótlék (nem teljesen bruttó 5 ezer ft, nettóban kb 3500 ft). Most 8 órás vagyok, nettó 123 (!!!) ezer ft, meg a vasárnapi pótlék. 3 hónap után 6 órásnál havi 7 ezer, 8 órásnál 8 ezer cafeteria. 1 év után emelkedik a bér (8 órás esetében bruttó 210 ezerre, ezt még nem számoltam ki). A kajaszünet 45 perc, ha 6 órát dolgozol, akkor csak 30 perc. 15% dolgozói kedvezmény a 3. hónaptól. Ahogy az utolsó is írta, valóban vannak 25 és 50 % dolgozói kedvezmények is, időközönként. 8:40-től 20:15-ig tart a munkaidő, és elég fárasztó tud lenni, mindig van valami. Inkább 4 napot dolgozunk egy héten, mint 3-at, és 4 havonta van keretzárás, addigra le kell csúsztatni az órákat
12/13 anonim válasza:
Sajat ruhában lehet melozni ?
13/13 anonim válasza:
Nemrég jöttem el a KIK-ből. Nagyon jó csapatba kerültem, szerettem is ott dolgozni, de tudtam, hogy csak ideiglenes lesz ez a munkahely, mert pofátlanul keveset fizet. Jó, hogy nem kell hajnalban kelni munkakezdéskor és nem kell vacakolni munkaruhával sem. Mindenki a saját ruhájában dolgozhat. Annyi a cég kikötése, hogy ne melegítő legyen az eladókon. A rendezett külső alap. Reggeltől estig tart a munkaidő. Néha hosszú, néha nem. Bejön mindenféle ember, jól kell tudni alkalmazkodni. Rengeteg árut küld a központ hetente, amit bizony néha nehéz kimatekozni, hogy hova, hogyan legyen pakolva, mert teljesen logikátlan az áruk érkezése. Azt is küldik rendszeresen, amit alig, vagy egyáltalán nem vesznek az emberek. Nem nézik a készletet. Ez bosszantó. Sokfelé kell egyszerre figyelni. Pakold az árut, segíts az embereknek, figyeld az embereket, hogy nem-e lopnak, kasszázz is és valami általános rend is legyen. Természetesen ha hiányos a kasszád, azt pótolnod kell, de ez mindenhol így van. Hatalmas forgalmat bonyolít az üzlet, ahol voltam és tényleg nagyon nagy a felelősség. Észnél kell lenni, főleg ha kasszázol. A fizetés jelenleg kemény 193 000 Ft. Ha 25 év alatti vagy, akkor 236 000 Ft. Nincs arányban az elvárásokkal, a felelősséggel. Ugródeszkának jó, de normálisan megélni ebből a fizetésből nem lehet. Heti 3 vagy 4 nap a munka. Van állandó dolgozói kedvezmény és időszakos is. Ezeket érdemes kihasználni. A csapat miatt sajnáltam otthagyni az üzletet, de sajnos pénzből élünk, az pedig ott kevés, akárcsak a dolgozói létszám. Így spórol a cég. Ha több lenne a fizetés, visszamennék. Szerettem ott dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!